Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén mit gondoltok az ilyen tinder vizsgálatokról/experimentekről?
https://www.youtube.com/watch?v=Ks_dZgzwDg4
Röviden:
írtó prosztó szövegekkel indítás
A opció:
a srác az eredeti képeivel -> kevés match, semmi válasz
B opció:
a srác egy modell képeivel -> sok match, fele-fele arányban válasz érkezik
<-ennél az opciónál még rasszista szövegeket is bepróbál, ami ugyanúgy működik itt-ott
Tehát az igyekezet alapból arra van, hogy minél inkább elkerülje a válasz kapását.
Saját képeivel ez sikerül is, de a modell képekkel még így sem lehet eltántorítani a nők nagy részét.
Azt, hogy csak megmutatja, hogy az emberek többsége hülye és nincs tartása.
Ha valaki azt gondolja, hogy fordított nemekkel nem ugyanez a tendencia, az egy merő vicc. Csak ugye a nőalázás a lényeg ezeknél. :)
+ ajánlom megnézni a megtekintési számokat a like-okkal együtt
331 ezer megtekintés -> 25 ezer lájk
Jó kérdés lehet, hogy ezek a nők amúgy komoly kapcsolatot keresnek, akik visszaírnak? Vagy tényleg ennyire elvakít a külső?
Ijesztő az egész.
Ilyet én is csináltam, csak hogy megtudjam, a nyitószövegemmel van baj, vagy ennyire ronda lennék-e a nők szemében.
Sejtheted, hogy nem a szövegen múlott.
Egy vásár az egész tinder, nem életszerű, legalábbis nem szeretném, hogy az legyen.
Visszahúzódóbb, élőben nehezen megnyílni tudó, de amúgy egészséges önértékelésű embereknél működhet. De hát a kisebb része, a nagyobb része pedig ez a kétségbeejtő, nők nagy részéből kiábrándító igazság. (Nyilván férfiakból is kiábrándíthat hasonlóan)
Tinder olyan mint az élet, élőben talán leállnak szép nők veled? Velem se. Tinderen se :D. Szintemen levő ronda nők igen, de azok meg engem nem érdekelnek, meghagyom azokat a nyomorékoknak...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!