Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted ez az incelség meddig fog fajulni? És mi lehet a megoldás rá?

Figyelt kérdés

Mert úgy vettem észre, hogy ezt a közösséget nem nagyon hagyja el senki, viszont egyre többen csatlakoznak. Ugye egy nem túl jóképű férfinak, akinek nincs kirobbanó sikere a nőknél nem nehéz rákapni arra az ideológiára, miszerint márpedig neki joga lenne egy nőre, csak a nők olyan ostobák, hogy inkább a bunkó söpredékeket választják helyette.

Ugyanis manapság az incelség már egy egész kiforrott ideológia különböző tételekkel, amiket most nem részletezek.

És mivel bármilyen platformon korlátozás nélkül terjeszthetik az ideológiájukat, így ezekhez a gyerekek is hozzáférnek akik az első két visszautasítás során megkapják tőlük az úgynevezett "megoldást".

Itt is egyre gyakrabban látni olyanokat akik odaírják az irományaik végére hogy 18F incel, 19F incel, pedig ennyi idősen szerintem még nagyon korai incelnek nevezni magunkat, mert ennyi idősen szinte még gyerek az ember.

2022. jún. 3. 12:55
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
84%
Marginális probléma. A társadalom nagy része azt sem tudja mi az. Ez is csak egy gagyi szekta.
2022. jún. 3. 14:01
 12/22 anonim ***** válasza:
21%
11-es. Aki nem internetezik, az lehet nem tud róla. De hogy a chad meme-ről már a kutyám is hallott, az is biztos.
2022. jún. 3. 14:03
 13/22 anonim ***** válasza:
89%

Definiáljam az incelt?

A gyk-n hülyeségeket kantàló, nőknél sikertelen férfiak

Mielőtt nem gykztam azt sem tudtam mi az incel, ennyire nagyon foglalkoztatja a társadalmat

2022. jún. 3. 14:07
 14/22 anonim ***** válasza:
92%
#12: 50 év alatt gyakorlatilag mindenki internetezik.
2022. jún. 3. 14:09
 15/22 anonim ***** válasza:
7%

Kutyát nem érdekli mit vergődik pár szerencsétlen lúzer az interneten.

Akit mégis érdekel és el is olvassa az egész baromságot az meg max röhög egy jót. Ez se más, mint egy laposföld szekta.

2022. jún. 3. 14:15
 16/22 anonim ***** válasza:
12%

Tehát akkor kijelented, hogy amit incelek mondanak (kinézet/pénz/fasz méret számít nőknek és csak ez alapján válogatnak) tévedés? Férfiak 100%-a téved akkor?

2022. jún. 3. 14:21
 17/22 anonim ***** válasza:
22%

16

Bolond vagy ? Ki válogat szerinted tényleg fasz alapján? Egy átlag 17-18 cm kb mindenkinek elég! Amelyik ennyit nem tud felmutatni a bújjon él és verje magának a használhatatlan micsodáját.

2022. jún. 3. 14:50
 18/22 anonim ***** válasza:
76%

#16:

Igen, kijelentem. Nem volt egyértelmű a hozzászólásom alapján?

Milyen 100% te sügér? :DD Én is férfi vagyok, máris bukik az elméleted.

2022. jún. 3. 15:08
 19/22 anonim ***** válasza:
92%
Addig fog fajulni ez ez a dolog , hogy nem napi egy incel bejegyzés lesz hanem kettő
2022. jún. 3. 16:01
 20/22 anonim ***** válasza:
67%

Most direkt nem csaltam és néztem utána, de úgy emlékszem az átlag inkább 20 körül van és 6 centi vastag.

2022. jún. 3. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!