Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek közül egy nő szemében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek közül egy nő szemében melyik a legimponálóbb hobbi, amit a férfi végezhet?

Figyelt kérdés
2022. jún. 3. 12:28
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
69%
A listarol a motorozason kivul minden szimpatikus.
2022. jún. 3. 12:58
 12/34 anonim ***** válasza:
39%

"ne mondd már nekem, hogy elképzelhetetlennek tartod, hogy valaki hobbiból biciklizik, fut, vagy űz egyéb sportot"

Írtam, hogy "nekem" nem számít annak.

2022. jún. 3. 13:05
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
A legjobbat kihagytad: bütykölés, barkácsolás, ilyesmik.
2022. jún. 3. 13:20
 14/34 anonim ***** válasza:
85%

A nők nem homogén halmaz, így meg az adott nő személyiségén, világlátásán múlik a dolog.

Amit talán lehetne mondani, mint egy átfogóbb dolgot, max. annyi, hogy az a hobbi több embernek lesz vonzó, amit vagy lehet együtt is végezni akár előzetes tanulás nélkül / hajlandó az illető férfi bevonni a nőt, vagy olyan hobbi, amit a másik tud élvezni, miközben csinálod.

Pl. a leírtak közül - a nyelvtanulás mint olyan, borzalmasan hasznos dolog, de párkapcsolatra, együttélésre nem ezzel hobbival kezdeném az ismerkedést, hacsak nem olyan nőt keresel kifejezetten, akivel együtt tudtok tanulni, ha a nő is hasonló szinten van... mert pl. a vitorlázásnál el tudtok menni együtt vitorlázni akkor is, ha a nő totál kezdő, a zenélésnek az eredményét lehet élvezni az adott pillanatban.

De utána meg már pl. a motorozás vs. zenélés attól függ, hogy az adott nő mennyire sportos, lázadó, vagány, dinamikus típus vs. művészlélek.

2022. jún. 3. 13:25
 15/34 anonim ***** válasza:
80%

Attól függ melyik nő szemében. Mert mi sem vagyunk ám egyformák, és általában az a legjobb ha hasonló, vagy méginkább ha közös a hobbi.

Engem pl a testépítők kifejezetten taszítanak, de mondjuk egy sportos csajnak meg jó eséllyel bejönnek.

2022. jún. 3. 15:39
 16/34 anonim ***** válasza:
67%

Vitorlázás

Mert akkor legalább biztos nem csöves.

2022. jún. 3. 16:21
 17/34 anonim ***** válasza:
86%
Ezek közül én pl. a nyelvtanulásra böktem, mert nekem is az az egyik hobbim nõként. Ettõl még a legtöbb ember furán néz, ha ezt mint hobbit említem. De én meg pl. nem szeretnék egy vitorláson aszalódni a napon. Nem vagyunk egyformák.
2022. jún. 6. 05:01
 18/34 anonim ***** válasza:
85%
Én szeretem az ilyen kártyázós, makettezős hobbikat is egy férfinél.
2022. jún. 6. 14:22
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
Ezek közül az utazás, mert ezek közül engem is az utazás érdekel legjobban, egy szuper közös pont lenne.
2022. jún. 6. 16:34
 20/34 anonim ***** válasza:
75%
Kimaradt a futball , a nők akkor is szeretik őket ha amúgy nem értenek semmit a focihoz és nem is érdekli őket.
2022. jún. 6. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!