Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
25 + os férfi akaró nélkül a nők szemében életképtelen ?
18. Érted, hogy nem pénz kérdése az autó mindenkinél? Van egy most 25 millió forintot érő felújított másfél szobás pannellakásom és kb. 5 millió forint megtakarításom. Nem azért nincs autóm, mert nincs rá pénzem.
Jöttem már haza taxival a belvárosból (tavaly nyáron) és 1500 forint volt borravalóval együtt. Képzeld itt nem olyan távok vannak a városon belül, mint Pesten. Ebben mi a drága? Egy autónál sem csak a benzinre költött pénzt kell nézni, hanem az egyéb ezer másik bekerülési és fenntartási költséget is.
Sőt képzeld ilyen elképzelhetetlent is mondok, hogy a párommal gyalog, vagy biciklivel vagy tömegközlekedéssel indulunk el valamerre a városon belül.
20. Milyen "vidék"? Én Szegeden élek és iszonyú jó itt a tömegközlekedés. Majdnem olyan sűrűek a járatok, mint Pesten. A villamos 5-10 percenként, a troli 7-10 percenként, a busz 10-15 percenként jár és egy csomó lehetőség van. Ezen kívül mindig a belvároshoz közel éltem. Ha falun növök fel megértem miért kellett volna autó, de itt sosem éreztem szükségét. A munkahelyem van az otthontól tömegközlekedéssel vagy bringával 20 percre, azon kívül minden csak ennél közelebb. A város fele biciklizni szokott.
A városok ahol pedig nem ilyen jó a tömegközlekedés, mint Szegeden azok kisebbek általában. Ott pedig kerékpárral is ott vagy 10-15 perc alatt mindenhol a városon belül. (Nyilván ha falun/városon kívülre kell menni, az megint más.)
"38F incel"
Boldog szülinapot pajtás!
"egyrészt a lakóhelyemen a parkolás esélytelen"
Az ilyen szutyok nagyvárosi környezetre találták ki a kismotort, elsősorban a robogót.
Azzal akárhol leparkolsz, akárhol elférsz, és mégis tök szépen el lehet vele jutni városon belül A-ból B-be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!