Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 as férfi a szüleivel él, az életképtelen ?
A szüleivel élő 30 -as átlagos kinézetű férfi életképtelen.
A szüleivel élő 30 -as Chad menő, mert van esze, nem szórja a pénz fölöslegesen.
A nőknek a lényeg mindig, hogy hogy nézel ki, viszont ezt nem mondhatják ki nyíltan. Ha nem nézel ki jól, akkor találniuk kell valami bullshit kifogást, hogy miért nem kellesz. A legtöbb nő ilyenkor a pénzhiányt dobja be, mivel a legtöbb mai férfinak az hiányzik. Ezért van az is, hogy még mindig sokan gondolják, hogy a nők a pénzes férfiakat szeretik.
Attól függ, hogy mellette dolgozik-e, spórol-e a jövőre, el tudja-e látni magát. Hogyha mondjuk a szüleinek pont ott van egy nagy háza, ahol dolgozik, akkor szerintem nem gáz... Hiszen minek fizessen addig albérletet, hogyha úgyis tud ott lakni. De ha közben még a szülei fizetik neki a kaját, nem ad be a rezsibe, elszórakozza a fizetését stb... Akkor az tényleg elég életképtelen lehet.
Szóval jobban ismerni kell a szituációt, ennyiből nem lehet megállapítani.
igen, de a nők is azok, és sok 30-as nő is otthon vergődik
(ez az ingatlan és albérletárak megfizethetetlensége miatt így alakul, és akinek 0 a kezdőtőkéje,nem örökölt,nem volt a szülei által elrakott lakástakarék és vagy százan vannak testvérek, és még pénzzel sem tudják támogatni, ott gyakori)
Egyáltalán nem. Az élet bármikor adódhat úgy, hogy ha az ember elveszti a munkáját, tartósan beteg lesz, stb és ha nem akar utcára kerülni, akkor visszaköktözik a szüleihez.
De bármi miatt megeshet, hogy még nem tudott elköltözni. Nagy különbség van a mama hotel lakosok és az érett emberek közt, csak az emberek szeretnek nagyon hamar ítélkezni.
24/N
Ahány eset annyi lehetőség, van akinél ez áll fenn és van akinél egyéb okok vannak a háttérben.
Egyedül a "társadalom ítélete" egy érdekes kérdés. "Hö hö, a Zsóti a szüleivel lakik, mekkora lúzer mán". Aztán lehet, hogy nekik ez így jó és a házimunka rá eső részét ugyanúgy elvégzi, mintha egyedül élne, csak egyszerűen nincs pénz külön lakásokra. Ismertem ilyen családot a környéken, igaz a fiú már meghalt, de a lány a mai napig az anyjával lakik. Mondjuk ott anyuka már 98 éves, a lánya pedig 7X, de gyerekkoromban anyuka még csak 7X volt a lánya és a fia pedig olyan ötven körül. Szüleim szerint egész életükben így éltek.
A "társadalom ítélete" még akkor érdekes, ha a nemi tényező is bekerül, mert a "szüleivel élő harmincas nő" sokkal kevesebb gúnyolódást vagy leszólást kap, mint a "szüleivel élő harmincas férfi". Picit igazságtalan ez az eltérő "népítélet", de hát ez egy berögződött dolog, nem is fog változni egyhamar.
Az esetek többségében mindig azok fikázzák az ilyet, akik szintén valami családi cucc nélkül éhen halnának! Csak ugye nem ismered a családját, a csaj magánéletét, pénzügyeit... legalábbis egyből.
Én is mikor mögé néztem egyből kiderült hogy családtag lakásában lakik féláron. Ha teljes árat kellene fizetnie előbb felélné az örökölt millióit majd éhen halna. Az ilyeneknek az a bajuk hogy nem nyomod tele őket pénzzel(ahogy apuci tette) nem veszel neki lakást(amit a rokon biztosít...), hanem a jövődbe fektetsz be.
A másik meg: szerintem azok a szerencsétlen életképtelenek, akik körülöttem élnek. 40-es nők kisgyerekkel, az anyjuk nyakán. Pasika lelépett mindtől.(Vajon ez véletlen?)
Otthon élő pasinak meg előtte az élet. Persze nem mindegy az otthon sem. Azt mindig elfelejtik hogy alapból több generációnak épül a házunk, külön szint...
"Nagy különbség van a mama hotel lakosok és az érett emberek közt"
Mi a különbség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!