Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 as férfi a szüleivel él,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 as férfi a szüleivel él, az életképtelen ?

Figyelt kérdés
A nők szemben ?
2021. júl. 1. 09:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Több barátom, ismerősöm szüleivel él és voltak/van barátnője. Biztos van akinél kizáró ok, de ez csak egy "negatív" tulajdonság a sok közül, személyiséged, egzisztenciád, élethez való hozzáállásod többet számít.
2021. júl. 1. 11:00
 12/21 anonim ***** válasza:

Minden nap megkérdezitek?

Engem totál nem érdekel, hogy egy ismeretlen mit gondol anyagi, szociális, lakhatási helyzetem alapján (ami bármikor változhat jó és rossz irányba) rólam. Lehet velem beszélgetni, döntsön úgy a jellememről.

2021. júl. 1. 11:16
 13/21 anonim ***** válasza:
44%
#10-esnek, mama hotel lakosok annyira el vannak kényelmesedve, hogy a gatyájukat nem képesek kimosni maguk után.
2021. júl. 1. 11:19
 14/21 anonim ***** válasza:

Ismerek mamahoteles NŐT!

A porszívót sem ismeri, takarítani sem szokott. A legtöbb ember azért dolgozik, ügyeket intéz, rendet tart stb, csak éppen nem a híd alatt lakik, hanem szülőkkel.

De ugye ismeretlenül, látatlanban könnyebb elítélni a másikat ahelyett, hogy kommunikálnál egy ilyen emberrel. Vesztes felfogás 10-es

2021. júl. 1. 11:23
 15/21 anonim ***** válasza:
78%

"#10-esnek, mama hotel lakosok annyira el vannak kényelmesedve, hogy a gatyájukat nem képesek kimosni maguk után."

Miért kéne külön mosni pl.?

Szüleimmel élek, nagy családi házban. Mindenkinek megvan a maga dolga. A ruhákat egyben mossuk (nyilván szín szerint), nagyon ritka, hogy valaki külön elkezd mosni (teljesen fölösleges).

De oké, értem ez csak egy példa, de attól még baromság. Egy háztartásban élni, SZERINTEM azt jelenti, hogy a problémák, a feladatok is közösöek, maximum fel lehet osztani, ki mit csinál általában.

Ha most pl. elköltöznék (éltem már külön):

1. nem halnék éhen, tudok magamnak kaját csinálni. Nyilván nem olyan szinten mint mondjuk anyám, de meglennék azért.

2. takarítani és mosni is tudnék magam után, bármilyen meglepő. Különben is ezek egyike sem olyan feladat, ami hatalmas szellemi tudást igényelne, maximum a lustaságunk korlátoz bennünket.

3. A számlákat is tudnám fizetni, hisze ehhez sem kell semmi "extra képesség". Így is fizetek számlákat és nem szoktam elfeledkezni egyikről sem.

na miket szoktak még felhozni... kb ennyi azt hiszem.

Szóval attól még, hogy valaki külön él, nem lesz önállóbb, nem lesz jobb helyzetben: ugyanúgy lehet életképtelen, ugyanúgy lehet hogy nem tudna főzni magára (ismerek ilyet), ugyanúgy lehet, hogy mocsokban élne és nem azért mert nem képes pl. takarítani, hanem mert lusta hozzá.

Én otthon maradtam mert:

1. így valóban kényelmesebb. De nem olyan értelemben, hogy kinyalják a seggem, hanem mert sokkal jobb egy 200+ nm-es, kertes házban élni, mint egy 10. emelti panel 30nm-es lyukában nyomorogni (szerintem.

2.... és még olcsóbb is. Nincs lakbér, a rezsi arányosan eloszlik, nem egy emberre, hanem többre kell kaját csinálni (gazdaságosabb), szintén így van a mosás is pl.

3. A fizetésem akár 100%-át félre tudom tenni ha akarom.

4. Így legalább nem vagyok egyedül és a melóból hazaérve van valaki aki egyáltalán megkérdezi, hogy milyen napom volt...

2021. júl. 1. 12:26
 16/21 anonim ***** válasza:

"Szóval attól még, hogy valaki külön él, nem lesz önállóbb, nem lesz jobb helyzetben: ugyanúgy lehet életképtelen, ugyanúgy lehet hogy nem tudna főzni magára (ismerek ilyet), ugyanúgy lehet, hogy mocsokban élne és nem azért mert nem képes pl. takarítani, hanem mert lusta hozzá."

ismerek ilyet. állandóan rendel, mert lusta magár főzni és a szüleihez viszi a mosnivalót.

De én pl adok haza pénzt minden hónapban, felújításra is beszállok, elintézek ügyeket stb.

De tényleg jó, hogy nem vagyok egyedül.

Amúgy van olyan, aki azért lakik otthon, mert pl idegenekkel nem tudna együtt élni; barátnővel költözne össze de ne adj isten, magyarországon vagyunk és tudjuk mennyire frankó itt minden, de lehet nem tudna pénzt adni rá + a legtöbb albiba nem vihető állat sem.

Másokat degradálni ismeretlenül elég szűk látókörű dolog. Nekem meg olyan nő nem kellene, aki így áll ehhez, szociálisan érzéketlen stb.

2021. júl. 1. 12:31
 17/21 anonim ***** válasza:
52%

Pont a gyakoris szaralakok miatt már csak azért is anyámmal élek

Pont nem fogok ilyen férgek elvárásai szerint élni, hogy egy lukban egyedül dögöljek majd meg, amit a fizum feléből tudok majd fizetni.

Kösz de akkor inkább maradok a mamahotelnél, és legalább tényleg van valaki aki törődik is velem.

Az ilyen ripacs kis hercegnőkből meg nem kérek, majd kurvázok ha dugni akarok azt kész

2021. júl. 1. 20:11
 18/21 anonim ***** válasza:

17

dettó. Aki meg őszintén tud szeretni, normális, azt totál nem érdekli MOST hol laksz. Majd közösen terveztek.

Aztán a nők nyafognak, hogy nekik nem a pénz számít, amikor már egyből degradálnak, hogy XY dolog miatt hol laksz.

De tudjuk, hogy a szüleikkel lakó nő az ártatlan, az majd talál egy herceget stb.

2021. júl. 2. 11:13
 19/21 anonim ***** válasza:
30%
Mondjuk nem értem mi a probléma. 30 éves korára azért egy átlag férfi simán összeszed egy lakásra valót, vagy legalább az önerőt. Onnantól meg lehet nyomni hitelből és dőlnek a nők. Azért nem olyan nehéz...Illetve azért egy kocsi sem árt. Nézzetek ki az ablakon, mennyi kocsi van a városban! Még túl sok is! Egyáltalán nem nagy kérés egy lakás+kocsi kombó, szerintem nagyon alap.
2021. júl. 2. 19:52
 20/21 anonim ***** válasza:
Hol? Mert nem ebben az orszagban az biztos
2021. júl. 3. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!