Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy átlagos kissé pocakos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos kissé pocakos embernek már esélytelen vékony nőt kapni?

Figyelt kérdés
Nem lehet felvenni a versenyt a vékony vagy kondipatkány emberekkel! A Facebook meg az összes közösségi oldal tele van a jó kinézetű fiatal ferfiakkal. Így a 30 as kissé lepukkant átlagos figuraknak nem lehet labdába rúgni. Hosszú távon ennek tuti lesz hatása. Mi lesz több millió mérges magányos emberrel ?
2022. jún. 3. 07:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Pontosan.
2022. jún. 3. 09:18
 12/18 anonim ***** válasza:

Kár olyat elvárni, amit te sem vagy képes megugrani. A vékonynak nem kell a lepukkant pocakos.

Mi lesz a "több millió" magányos emberrel? Semmi, verik a farkukat. De nincs amúgy ennyi magányos férfi.

2022. jún. 3. 12:49
 13/18 anonim ***** válasza:

A vékonyság általában egészséges életmódot jelent, hangsúlyozom hogy nem minden esetben.

A kövérség ritkán jár egészséges életmóddal, és ne keverjétek ide az ápoltsággal és igényességgel, bár szerintem aki tehet a túlsúlyáról az nálam igénytelen. Tudom vannak betegségek ami miatt valaki nem tud fogyni/hízni.

A legtöbb kövér ember tehet róla hogy túlsúlyos. A helytelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód az oka általában.

A mai női ideál a vékony nő, régen fordítva volt. Az oka az hogy manapság egy gyerek kihordása közben már rendelkezésre áll elegendő tápanyag így nem kell raktározni az ínséges időkre.

2022. jún. 3. 12:59
 14/18 anonim ***** válasza:

13.

A nők 60%-a szenved valamilyen nőgyógyászati betegséggel.

Olyan is, akiről én sem gondoltam volna. - (55-60kg a csaj, akit ismerek) -

PCOS, IR, pajzsmirigy (alul, felül működés)

Érdekes, én mindig is sportoltam és fizikai munkát végeztem, mégsem vagyok nádszál, még.

Most több mint fél éve edzek, de eddig nem indult meg a fogyásom sem.

Kérlek különítsük el az igénytelen kategóriát, vékony nők között is van olyan, akinek bűzlik a luka is, szóval ez szerintem nem érv. :)

2022. jún. 3. 13:53
 15/18 anonim ***** válasza:
Talán nem kellene ennyire felszínesnek lenni, hogy neked nem jó nőben az, amilyen te vagy, puhosan...
2022. jún. 3. 14:00
 16/18 anonim ***** válasza:

13-as a nőgyógyászati betegségnek mi köze az egészséges életmódhoz, testsúlyhoz?

Vannak akik eleve erős alkatúak, de az teljesen más mint a túlsúly.

A túlsúly a legtöbb esetben akkor is igénytelenség, egyébként is írtam:

"A kövérség ritkán jár egészséges életmóddal, és ne keverjétek ide az ápoltsággal és igényességgel,"

Nem tudom hogy nő vagy férfi vagy. Érdekelne hogy mit sportoltál és milyen intenzitással?

Ne haragudj de fél év edzés az semmi, évek kemény munkájával és helyes táplálkozással és életmóddal lehet csak az évek alatt felhalmozódott túlsúlyt leküzdeni.

Aláírom hogy a genetika rengeteget számít, de aki alapból hízékony, annak kifejezetten ügyelnie kell ezekre.

2022. jún. 3. 14:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Privátban írjam le az egész életemet? ;)
2022. jún. 3. 21:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Nem, ide írd le. Na jó, privátban is lehet.
2022. jún. 5. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!