Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nem túl távoli jövőben az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nem túl távoli jövőben az incelek lesznek majd a metaverzumok királyai és az élet így fogja őket kompenzálni a sokéves nőtlenségért cserébe?

Figyelt kérdés

2022. jún. 2. 19:24
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
95%
Nem éppen. A metaverzumban mégjobban kijön majd a különbség. A nők tiltanak majd, nem is látod majd őket
2022. jún. 2. 23:09
 12/17 anonim ***** válasza:
2%

A metaverzum felépítése egy baromság, amit Cukorfej azért talált ki, mert a gazdasága eddig forrását, azaz a kémkedést emberek után apple telefonokon már nem tudja folytatni.

Aztán persze a hype vonatra rögtön fel is ültek a kripto scammerek azzal az üzenettel, hogy de hisz a metaverzumok már itt vannak, csak vegyen mindenki tokent.

Ha az abszurd és megvalósíthatatlan virtuális világ fel is épülne, a nőknek nem lenne szüksége rá. Nekik a való élet is egy nagy metaverzum, ahol ugyanúgy királykisasszonyok lehetnek.

2022. jún. 3. 02:32
 13/17 anonim ***** válasza:
62%
12-es: elgondolkodtál már azon, hogy miért vagy mindig lepontozva? Miért az összértékelésed csak másfél pipa?
2022. jún. 3. 05:48
 14/17 anonim ***** válasza:

tessék, az Örkényben már van egy színdarab a víziódról, de a rendezője szerint is disztópia:

[link]

2022. jún. 3. 19:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Kik azok az incelek? 🧐
2022. jún. 3. 20:47
 16/17 anonim ***** válasza:
15%

#13 Nem a 12-es vagyok, de ez egyáltalán nem mérvadó. Engem is rendszeresen lepontoztak, múltkor egy 8 perces videót linkeltem csak, és fél perc alatt le lettem pontozva csak azért, mert előtte olyat írtam, ami nem esett egybe az itteni normákkal.

Ez az oldal, főleg ez a kategória ilyen értelemben már jó ideje szektás csoportként működik, szerintem a kutyát nem érdekli ha itt lepontozzák ugyanazok a nolifer feminista gyökerek. Engem sem.

2022. jún. 5. 11:32
 17/17 anonim ***** válasza:
19%
Dehogynem mérvadó, ezeknek az a mérvadó, ha belöknek a vízbe, utána meg előadják, hogy miért vagy vizes ruhában :D
2022. jún. 5. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!