Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az állam nem segíthetne a társkeresésben sikertelen férfiakon állami társkereső tanfolyamokkal?
Figyelt kérdés
Okj-hez hasonlóan menne és segítene megtanítani, hogy hogyan kell nőkkel ismerkedni, udvarolni ebben a modern és kilátástalan világban.2022. jún. 2. 17:22
31/34 anonim válasza:
#30:
Akkor miért feszélyez, hogy veled sem állnak szóba a szép nők, amikor te nem vagy jóképű?
32/34 anonim válasza:
"Akkor miért feszélyez, hogy veled sem állnak szóba a szép nők, amikor te nem vagy jóképű?"
Egészen pontosan azért mert nagyon is szóba állnak velem (élőben ha úgy alakul) viszont kivétel nélkül tartós kapcsolatban van mind, tehát eleve esélytelen mind.
Engem leginkább a lehetőségek totális hiánya szokott feszélyezni
33/34 anonim válasza:
A szexuális javakat kell újraelosztani a gazdasági javak elosztásának mintájára. Nem értem, hogy ez miért tabu még mindig sok nőnél.
34/34 anonim válasza:
"Nem értem, hogy ez miért tabu még mindig sok nőnél"
Nem is értem
Vajon miért🤔?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!