Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az állam nem segíthetne a társkeresésben sikertelen férfiakon állami társkereső tanfolyamokkal?
😂😂🤣🤣🤣😂
Most lehet olcsó zkrán nőket venni, találj magadnak egyet
"...megvannak hozzá az adottságaid (külső..."
Mindenkinek megvannak hozzá az "adottságai" (legalábbis az az egy, ami számít), csak nem mindenki elégszik meg a saját szintjével. Mert ugye abban megegyezhetünk, hogy a legtöbb rondának van nője/faszija. Ott a gond, ha valaki szebbet akar a saját szintjénél... Az nőknek is max. egy dugás erejéig jöhet össze, férfiaknak meg még úgy se, ha csak nem keres havi 10 millió körül (sugar daddy)...
Tényleg, megvannak mindenkinek?
Akkor miért van az, hogy egyik lányra hetente 20 pali ráír, a barátnőjére meg egy sem?
Vagy az miért van, hogy egyik srác minden péntek este becsajozik, haverja meg sosem?
Neked sincsenek, mert állandóan a szintezésen kattogsz.
"Most lehet olcsó zkrán nőket venni, találj magadnak egyet"
Nem volna rossz ha tényleg csak úgy "olcsón leakaszthatna" egyet az ember belőlük. De én még egyetlen ukrán kiscsajjal sem futottam össze a háború óta, azt sem tudom merre lehetne őket keresni
#16:
"Akkor miért van az, hogy egyik lányra hetente 20 pali ráír, a barátnőjére meg egy sem?"
Most akkor sikertelen nőkről vagy sikertelen férfiakról beszélünk? Nagyon nem mindegy.
Válasz: azért mert én objektíve ronda vagyok de csak a szép nők tetszenek jóképű barátaim meg... jóképűek és nekik futja is szép nőkre emiatt. Ezért. Nyilván egy szép nőnek 100 meg 100 faszi fogja csapni a szelet, egy rondának meg csak pár.
Nyilván magadtól is tudtad volna a választ...
Na hát csak igazam van akkor, azért nem tudsz neked tetsző csajt találni, mert nincsenek meg hozzá az adottságaid.
A társkeresésben sikertelen férfiak közzé tartozik az is, akinek van párja ugyan, de csak olyan "amilyen jutott".
Az nem siker, hogy 120 kilós csajod van, miközben a csinos lányok tetszenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!