Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként ennyire nehéz lenne manapság párt találni?
Sziasztok!
26 éves pasi vagyok. Kb. ötödik éve szingli. Rengeteget próbálkoztam a nőknél és pár találkozót illetve alkalmi kapcsolatot leszámítva az esetek többségében csalódás a vége. A külsőm az relatív valakinek bejövök valakinek nem bár többen mondanak helyesnek mint ahányan nem. Úgy gondolom belső alapján is rendben vagyok és még önbizalmam is van tehát a nagy számok törvénye alapján már rég kellett volna olyan nőt találnom akit érdeklek. Nyilván nehezíti a dolgot, hogy harmadik éve külföldön dolgozom és ezt nem is szégyenlem . Persze érthető ha ez valakit eltántorít viszont az esetek többségében esélyt sem adnak a megismerésre. Azt vettem észre, hogy manapság a korosztályomban lévő nőknek semmi nem jó. Ha kedves vagyok akkor elkönyvelnek papucsnak ha teszek az egészre és lazán kötetlenül beszélgetek akkor beképzelt bunkó. Pár hónapja elkezdtem változtatni az életmódomon mivel van rajtam felesleg, de az sem kizáró ok mivel sok nőnek bejönnek a ducibb pasik is. Most ismerkedtem meg egy tőlem kicsivel több mint 100 km-re lakó nővel itt külföldön. Az elején (pár napig) nagyon jól elbeszélgettünk Én akartam volna találkozni is viszont egyszercsak eltűnt. Azóta ugyan nincs sokat fent viszont nem igaz, hogy két hét alatt nem tudott volna 2 perc közé beszorítani egy választ. Ez rettentően elkeserít mivel nagyon gyakran csinálják ezt a nők. Szó nélkül lelépnek ami nyilván egy szálkát hagy bennem minden egyes alkalommal. Valószínűleg vagy ennyire gerinctelenek vagy más pasi van képben ugyanis nincsenek illúzióim azt illetően, hogy csak én beszélgetnek az adott nővel. 30 + os nőknél ugyancsak esélytelen vagyok mert ők általában nem a korosztályomat keresik. A kérdésem az lenne, hogy mi lehet a probléma? Több haveromtól is hallottam, hogy rettenetesen nehéz manapság ismerkedni. Vajon ez valóban igaz lenne? Mit gondoltok róla, ki hogy látja?
Adok egy tuti tippet:
Mivel külföldön dolgozol az itteni embereknél messze többet keresel.
Veszel egy béemvét,ajudit,mercit esetleg még alfa is szóba jöhet.
Ha ez megvan,tele pakolod a közösségi oldalad autós szelfikkel.
Garantálom nem fogsz tudni választani,de ne állj le egynél!
"mivel van rajtam felesleg,"
Itt a gond és nem a kocsi.
Kezdj el edzeni, ne csak fogyózzál.
A leírásodból felteszem külföldön a pénz miatt vagy, hogy többet keress -> ezért a helyiek csóró bevándorlóként kezelnek, így persze hogy nem tudsz labdába sem rúgni a helyi férfiakkal szemben, még az ottani szintén csóró bevándorló nők is kinti pasit akarnak.
Magyarral meg a távolság miatt nem tudsz összejönni. Én azt csinálnám hogy pár év alatt összegyűjtenék valamennyit, és itthon ismerkednék, legközelebb pedig akkor mennék ki ha van már párom.
Vazze!
Nem látsz?
Mit akarsz egy 100 kilométerre lévő nőtől?
Külföldön dolgozol: Gondolom nem Oroszországban. Ott vannak szép nők sokan pártában.
Németországban pl. teli az ország férfiakkal. Rengeteg bevándorló többsége fütyivel rendelkezik. Helyi csajok rémálma egy kelet európai jött-ment. Magyar ill. keleteurópai nők pedig echte németre hajaznak.
Lépj be tagként facen társkereső csoportba magyarba vagy németbe. 4:1 az arány a férfiak javára.
Hol külföldön?
Mellesleg meg azt tanácsolom, hogy inkább tanuld meg a helyi nyelvet és ismerkedj helyi nőkkel (vagy más bevándorlókkal). A magyarországi nőket inkább hagyd, nekem sem volt szinte semmi pozitív tapasztalatom velük. Eddig szinte az összes kapcsolatom vagy kellemes élményem külföldi nőkkel volt.
(Ui: egy másik külföldön élő)
"Nyilván nehezíti a dolgot, hogy harmadik éve külföldön dolgozom és ezt nem is szégyenlem . Persze érthető ha ez valakit eltántorít viszont az esetek többségében esélyt sem adnak a megismerésre."
=>
Egyszer adtam esélyt egy ilyenre.
Mikor vége lett, teljesen szétcsúsztam, nem tudom, hogy éltem túl. Évek teltek el, de még most is nyomaszt az emléke...
Szenvedés volt mindig azt várni, hogy mikor találkozunk, aztán jaj, most épp közbejött valami, nem tud hazajönni....
Jól írják, ott próbálj ismerkedni, ahol vagy, ne itt....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!