Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján mennyire kéne sikeresnek lennem a nők körében?
26 éves vagyok, 176 cm, 66 kg. Vékony, de sportos alkat. Arcra valahol az átlagos és a helyes között lehetek. Öltözködésben visszafogott, minimalista, kissé elegáns, smart casual stílusú. Van egy diplomám, nettó 600-as fizetésem (+ bónusz), egy saját lakás (50 nm), és egy 4 éves, jelenlegi állapotában 8 milliót érő autóm. Napi 6 órát dolgozom helytől és időtől függetlenül. Elég stresszmentes életet élek, szóval kiegyensúlyozott és pozitív vagyok alapvetően. Heti háromszor sportolok, hobbiként vitorlázok, viszonylag gyakran utazgatok. Családot szeretnék a jövőben, kertes házat. Karrierista vagyok egy kicsit, és tudatosan teszek is azért, hogy egyre jobb legyek amiben csak tudok.
Tudom, hogy a vonzalom nem ezen múlik. Viszont a leírtak alapján mennyire indulok jó eséllyel egy lánynál? Mennyire kéne sikeresnek lennem náluk, és mennyire tűnök ideális választásnak hosszú távú kapcsolatra?
#10 de leírta, csak nem olvasod el ezek szerint.
Amúgy kérdező, szerintem nincsenek rossz esélyeid, de a magasságod és a súlyod annyira nem tesznek az álompasi kategóriába, mint ahogy az első mondja, jó, a magasság még hagyján, de a 66 kg egy felnőtt férfitól egy kicsit kevés. Tudom, ez alkati kérdés is, és sok lánynak amúgy is ez tetszik, de ha esetleg kevesen vannak a környezetedben ilyen ízléssel, akkor ezeket a személyiségeddel, humorral érdemes ellensúlyozni, de ez sajnos tuti egy negatívum, ami már startból látszik ugye az emberen és kiszelektál egy rakás potenciális jelöltet.
99% eséllyel kamukérdés.
Egyébként meg ha nem, akkor ronda/átlagos vagy külsőre. Mondjuk a magasság/súly arány alapból riasztó és red flag a legtöbb nőnél (főleg a fiatalabbaknál).
A kérdés nem abból az apropóból íródott, hogy sikertelen vagyok a nők körében. Párkapcsolatban (ez a második kapcsolatom) élek. És ebben is, ahogy az előzőben is azt éreztetik velem, hogy egyáltalán nem vagyok becsülendő, és bármit megengednek maguknak, mintha "úgyis vele maradok, mert nem találnék mást" kategória lennék.
Egyébként annyit még hozzátennék, hogy alapvetően sokan akarnának, de azzal mindig is küzdöttem, hogy nem találtam olyat/vagy nem kaptam esélyt olyantól, aki igazán az ideálom lenne külsőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!