Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek alapján mennyire kéne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján mennyire kéne sikeresnek lennem a nők körében?

Figyelt kérdés

26 éves vagyok, 176 cm, 66 kg. Vékony, de sportos alkat. Arcra valahol az átlagos és a helyes között lehetek. Öltözködésben visszafogott, minimalista, kissé elegáns, smart casual stílusú. Van egy diplomám, nettó 600-as fizetésem (+ bónusz), egy saját lakás (50 nm), és egy 4 éves, jelenlegi állapotában 8 milliót érő autóm. Napi 6 órát dolgozom helytől és időtől függetlenül. Elég stresszmentes életet élek, szóval kiegyensúlyozott és pozitív vagyok alapvetően. Heti háromszor sportolok, hobbiként vitorlázok, viszonylag gyakran utazgatok. Családot szeretnék a jövőben, kertes házat. Karrierista vagyok egy kicsit, és tudatosan teszek is azért, hogy egyre jobb legyek amiben csak tudok.

Tudom, hogy a vonzalom nem ezen múlik. Viszont a leírtak alapján mennyire indulok jó eséllyel egy lánynál? Mennyire kéne sikeresnek lennem náluk, és mennyire tűnök ideális választásnak hosszú távú kapcsolatra?

2022. jún. 1. 22:56
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
66%
Ha ez nem kamu, álompasi vagy. Viszont mivel ezt a kérdést megfogalmaztad, nem vagy szerencsés a nők körében. Van valami nagyon negatív tulajdonságod is.
2022. jún. 1. 23:07
 2/17 anonim ***** válasza:
89%

"negatív tulajdonságod is"

Pl. hogy kitalált kérdés egy helyi inceltől :D.

2022. jún. 1. 23:10
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Negatív tulajdonságok? Párkapcsolatok? Ennyi info nekem eléggé karcsú.
2022. jún. 1. 23:47
 4/17 anonim ***** válasza:
10%

"Álompasi vagy."

Szóval mégiscsak a pénz számít a nőknek? De meglepődtem...

2022. jún. 2. 00:25
 5/17 anonim ***** válasza:
0%

Majd légyszi dobj egy üzit vagy ennek a kérdésnek a végére írd majd le, hogy hogy alakult a dolog. Hány privátot kaptál, abból lett-e valami randi, szex, párkapcsolat, akármi.

Mert nekem továbbra is az a hipotézisem, ami lassan már tézis lesz, hogy a nőknek annyira jó dolguk van, hogy nincsenek ráutalva, hogy ilyen üzenetekre reagáljanak, amikor egy Tinderen vagy Badoon képpel együtt, két kattintással elérhető Facebook profillal (amivel az egész 10+ éves múltja leinformálható 20 perc görgetéssel) felfegyverzett férfiak tömegei várják, hogy végre valaki a kegyeikbe fogadja őket.

Mintha Snow elnököt próbálnád meggyőzni, hogy te a kapitóliumba akarsz kerülni, közben meg nem tudja már hogyan szűrni azt a sok lúzert, aki azt hiszi, hogy majd ő lesz a befutó, a végén csak egy maradhat és hálás lesz azért, hogy ő megmenekült.

2022. jún. 2. 00:59
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

És mit CSINÁLSZ a nőkkel?

Attól, hogy csak vagy, nem fognak vonzódni.

Hogyan bánsz velük, hogyan közeledsz, mennyire ostromolsz valakit, aki tetszik?

2022. jún. 2. 01:40
 7/17 anonim ***** válasza:
78%
176 cm ag alacsony. Itt bukik el az egesz.
2022. jún. 2. 06:26
 8/17 anonim ***** válasza:
54%

Hát a magasság nem az igazi gondolom, de ennyi minden mellett ez nem lehet probléma.

Nincs sok embernek saját lakása meg 8 millás kocsija 26 évesen Magyarországon. A 600 nettó szintén elég szép.

Szerintem gyenge szociális képességeid lehetnek.

2022. jún. 2. 08:13
 9/17 anonim ***** válasza:
69%
Látom sok minden miatt hálás lehetsz anyucinak és apucinak.
2022. jún. 2. 08:18
 10/17 anonim ***** válasza:

Azt hogy mi a hobbid, vagy milyen kapcsolatra vágysz, akarsz-e gyereket stb nem mondod el, de 3 azaz HÁROM adatot is közölsz az anyagi helyzetedről.

Nyilvánvaló, hogy nem barátnőt keresel hanem k*rvát.

2022. jún. 2. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!