Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnál is van olyan, hogy kívülről sikeresnek, népszerűnek tűnik a nők körében és mégsem volt még sose párkapcsolata, valamint nehezen ismerkedik?
Igen, én. Látom, hogy mindig bámulnak (időnként feltűnően), időnként volt hogy 1-1- le is szólított, de sajnos nem tudtam sok mindent kezdeni vele.
Az oka, önbizalom hiány és alacsony kommunikációs készség. Itt az incelek szeretik hangoztatni, hogy a nőknek csak a külső számít, de ha az általam említett 2 tulajdonság nincs meg, cseszheted...legyél akármilyen vonzó.
Mert a környezetemben látok csúnya férfiakat is nővel.
De igyekszek változtatni.
22F
Hasonló eset vagyok.
Voltam néhány lánnyal már, volt lazább és komolyabb kapcsolatom. Viszont, akik megismernek, szinte mind azt hiszik, hogy legalább 100 csajjal voltam és biztos tapadnak rám a csajok, mert szerintük olyan jó a szövegem és olyan jó fej vagyok.
Na, hát ez önmagában nem ér sokat, mivel a külsőm csak átlagos.
Ilyen ez! A nők közt és a férfiak közt is a nem-szepeknek jut "a kevés". Akiknek meg megadatott a külső, azt se tudják, hogy a tinderrol vagy buliból vagy utcáról vagy honnan is lesz a köv "test", akivel lefekszenek.
De egy nap ők is arraébrednek, hogy osszerancosodtak vagy meghiztak, és rádöbbennek, hogy bizony-bizony ők is emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!