Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jelenthet előrelépést, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenthet előrelépést, hogy már híres művészek is foglalkoznak az incelproblémával?

Figyelt kérdés

[link]

Persze bluepill-es bétaként egyelőre negatív színben feltüntetve, de végre beszélnek a közbeszédben a témáról, így mindenki eldöntheti, hogy kinek hisz. A propagandának, vagy a saját szemének, tapasztalatainak, hogy valójában sokunknak csak annyi a hibája, hogy nem született megfelelő arcszerkezettel, nem éri el a standard magasságot, az anyagi helyzete sem túl rózsás és mindezek összessége adja ki azt, hogy senkinek sem kell, mert nincs olyan nő az egész világon, aki bármi vonzót találna benne. Szaporodni pedig a patriarchális kényszer miatt tudott az apja, nagyapja, dédnagyapja, mert akkoriban még a "fokkal szebb legyen az ördögnél" és "nehogy vénlány maradj" neveltetést kapták a lányok, nem pedig a "ne érd be kevesebbel" "Loreál mert megérdemled" "küzdj az álmaidért" propagandát, ami ugyanolyan öngerjesztő folyamat, mint a kapitalizmus, ami igazából hiába csak a felső 10%-nak jó, mégis a tömegek fenntartják, hiszen az irigység mindig erősebb, mint egy normális élet vágya.

2022. jún. 1. 16:06
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
94%

35. Muszáj megértsétek, hogy számunkra nem létszükséglet a f@sz.

Na ez az, amit nem fognak a férfiak soha megérteni. Ők egyfolytában bsznának, és azt hiszik, hogy ez létszükséglet. Saját magukból indulnak ki, így azt gondolják, hogy a nők is olyan szinten kívánják , mint ők.

Sokszor házasságban egy veszekedés utàn is, ha a feleségük nem akar ágyba bújni, rögtön "szexmegvonással büntetést" kiáltanak, miközben krvára nem erről van szò. A szex az nem "jár" még házasságon belül sem, ha az egyik fél nem akarja.

2022. jún. 2. 09:28
 42/53 anonim ***** válasza:
77%
Nők 13 éves kortól. És akkor a Handmaid's Tale-ben 15 éves menyasszonyokkal akarnak sokkolni, mikor ezek tinikről álmodoznak.
2022. jún. 2. 16:04
 43/53 A kérdező kommentje:

#34: Nem menő, mint ahogy LMBTQ-nak sem, nekik mégis van Pridejuk, mi meg bújjunk el a sötétben?

#35: Teljesen mindegy, mert másról beszélsz. Az apuveddmeg srácok épp a szegény lányokat halásszák el a szegény srácok elől. Lehet őket aranyásózni, de egy fiatal lány, főleg ha ő sem kapott normális neveltetést, családi mintát, akkor már régen prosti vagy sugar baby lesz, mire ráeszmél, hogy csak a testét használják. Onnantól már benne lesz a kettősség, vágyni fog arra az életszínvonalra, amit ezek a férfiak adtak neki, csak a negatív része nélkül. Ha feltalálnának olyan drogot, aminek nincs káros mellékhatása, az egész világ drogozni kezdene. Lesz köztük, aki a hercegben, a lelki társban hisz, más abban, hogy ő független, karrierista nőként majd megmutatja, hogy saját erőből ér el budai villát meg luxusjárgányt és 40 fölött is jól néz ki, de mégis egyre távolabb kerül a vágyott álompasitól és sokszor még fel sem ismeri, hogy miért.

Más mint a gyógyult alkoholista évekig "mentes" aztán egyszer úgy csapnak össze a feje fölött a hullámok, hogy ott egy üveg bontott kedvenc pia, belehúz egyet és már mindennek vége, összeomlott évek mentessége, újra kezdi egyre nagyobb lendülettel. Hogy ez csajos bulin történik vagy egy őt régóta fűzögető kollégával esetleg egy dühből feltelepített Tinder miatt már a felszarvazott párja számára lényegtelen.

Egy férfit legritkább esetben érdekel a nő anyagi helyzete. Még az érett, dúsgazdag korosztályt is annyira, hogy ne a sokadik életképtelen legyen, aki nem tud bánni a pénzzel, mert aki a késsel is mindig megvágja magát annak nem adunk a kezébe láncfűrészt. Aki nem tudja a havi 200 ezrét beosztani, az a 2 milliót sem fogja tudni, csak az elején gondolja úgy, hogy az már sosem fog neki elfogyni, azzal sosem fog elúszni. Csak a hiányzó, túlszaladott nagyságrendek is az összeggel együtt nőnek. Mikor hónap ixedik napjára fizetned kell ennyit meg annyit és nem 1-2 tízezrest kell előteremtened, akkor ha akarsz sem lesz más választásod (takarítás, pultozás, árufeltöltés) mint a rodázás vagy a sugar kapcsolat.

Nőknek még az alvilági uzsorás is úgy ad, hogy nem a veséjét veri le, mint a férfinek, hanem megdugja, prostit csinál belőle. (ezek azok, amiket elfelejtenek elmondani az anyaotthonokban meg a NANE egyesületnek ezek a bántalmazott, prostitúcióra kényszerített nők, hogy annyira kényszerítik őket sokszor prostitúcióra, mint amennyire a Fidesz kényszeríti a segélyből élőt közmunkára).

Melyik normális férfinek hiányzik ilyen nő? Főleg a mai világban, amikor nem tudod őt uralni, nem lehetsz az apucija, mert akkor meg jön a hiszti, hogy őt elnyomod meg patriarchátus. Közben meg csak megpróbálod megnevelni, amit az apjának meg az anyjának kellett volna, meg a tanárainak...

Csoportot pedig azért van értelme kiragadni, mert a nő szeret felfelé választani. Hogy ez a "felfelé" valóban objektíven a külvilág számára is annak számít-e az lényegtelen, a nő, aki a szerelem alanya ő úgy érzi, hogy az illető felfelé van, fel tud nézni rá. Akkor is, ha ő Dr. a férfi meg utcazenész művészlélek. Valami megfogja benne, mert a nő kifejezetten értékeli a művészetet.

És ha az egyedi személyiséget (ami ugyanolyan megváltoztathatatlan, mint a külső) kihagyuk, akkor marad a pénz, amire minden visszavezethető. Például én teljesen más ember lennék, ha több pénzem lenne. Sárkányrepülőznék, ejtőernyőznék, búvárkodnék, csupa értelmes, tartalmas hobbim lenne, aminek az árnyékában nem tűnne fel, hogy férfi létemre nem érdekel sem a foci, sem az autók, illetve a bulvárról sem tudok beszélgetni, de még gamer kocka sem vagyok.

Ha sok pénzem lenne mesterstylist öltöztetne, kozmetikushoz járnék meg edzőterembe nem suttyó proliként, hanem dietetikus állítaná össze az étrendemet személyre szabottan és a személyi edző velem edzene felügyelve, hogy mindent megfelelően csinálok-e és dokumentálná a haladásomat. Emellett számos érdekes tanfolyamra úgy iratkoznék be néhány százezerért, mint ahogy a gazdag lány vesz egy táskát vagy cipőt ugyanennyiért. Ezáltal már több dologról tudnék úgy beszélni, hogy nem szoronganék a tudatlanságom miatt az adott témakörben. Mert a mátészalkai cigánylány szemében orvosnak is eladhatnám magam, de mikor egy rezidens orvos lánnyal hoz össze az élet, ott már nem tudok brillírozni a netről összeszedett tudásommal. Ugyanez a jogra, közgazdaságtanra és bármi egyébre.

Tehát a pénz mindennek a kulcsa. Függetlenül a külsőtől, ami adott és a személyiségtől is, ami szintén adott, ugyanakkor még erre a kettőre is pozitívan hat ki, csak 180 fokban nem fordítja meg. Önmagad bőréből nem bújsz ki, de önmagad javított változata leszel.

"Vagy szerinted miért van sokkal kevesebb női felhasználó a Tinderen, hmmmm? 😉"

Amiért ruhaboltban is több a ruha, mint a vásárló. Még Black Friday idején is.

A nők többsége felmegy, keres egy pasit és utána inaktiválja magát nem is a pasi miatt, hanem a saját érdekében, hogy ne csipogjon állandóan a telefon és ne jöjjenek tömegével az új matchek.

"Muszáj megértsétek, hogy számunkra nem létszükséglet a f@sz."

Ezt bizonyos nőknél el is hiszem, de ahogy sokkal több ember szereti magát akármilyen pozitív tulajdonságokkal felruházni, mint ahányban valóban benne vannak az adott pozitív tulajdonságok, ezt is fenntartással kezelem.

A szórakozóhelyek, bulinegyedek nem erről árulkodnak és én szeretek a szememnek hinni. Főleg mikor "valóságshowként" követtem végig csoporttársaim meg kollégáim életét és mikor inkább nem szólok semmit, mikor önmagát promózza a kiszemelt pasinak valamelyik, pedig bátran hozzátehetném, hogy "Csak kettő dugott meg biztosan, akiről én tudok másik három meg gyanús, de ha nem sem rajtad múlt, hanem maximum neki nem állt fel a sok cucctól vagy olyan perverz volt amit már neked se vett be a gyomrod."

A nők is úgy hazudnak, mint a vízfolyás. Mikor emlékeztetnem kell a kolléganőmet, hogy "Héló, épp engem kértél meg, hogy falazzak neked" aztán halál nyugodtan, hogy "Jó, de akkor nem voltunk együtt, mert szerdán szakítottunk, csütörtökön volt a Tinderes srác és pénteken visszakönyörögte magát, az nem megcsalás."

Nem állítom, hogy minden nő ilyen, de ez is egy egyirányú lejtő, mint a cigányság-rasszizmus-cigánybűnözés dolog. Ha a cigány bűnözik, nagyobb súlya van, mert a bőrszínnel IS azonosítják, míg a fehéreknél MÁS sztereotípiák alapján próbálják meg bekategorizálni. Suhogós nadrág, szakadt kinézet, céltalan lődörgés, stb.

A nőnél is ezért van nagyobb súlya. Mert olyan szinte nincs is a világon, hogy egy olyan nő, akinek alkalmija se volt soha csak 1-2 komoly azt hazudja, hogy ő bizony rosszlányokos prosti volt vagy bekamuzzon pár nem létező egyéjszakást, hogy kevésbé tűnjön tapasztalatlannak, de fordítva annál inkább, mikor letagadja, megpróbálja "kitörölni" a múltat, felháborodik, ha kérdezik róla, mert tudja, hogy tele van csontvázakkal az a szekrény.

Olyan lányokat is ismerek, akik vallási közösség fanatikus tagjai lettek emiatt. Azt gondolnád, hogy ilyen helyen az átlagnál nagyobb arányban vannak akár még szűz lányok is, közben meg elég tetemes része "vezekelni próbál" a múltja miatt és a megtéréssel szakított a világi életével, ami az ő indoklásában annyit tesz, hogy innentől már eljegyzésig nincs petting és házasságig nincs szex. A múltjára meg úgy tekint, mint akit megkísértett a gonosz.

2022. jún. 3. 11:16
 44/53 A kérdező kommentje:

pingvinkeee: Neked is leírom, arról van szó, hogy egy nő ugyanúgy hajlamos megfeledkezni nemének előnyeiről és nem kell ahhoz elk...ulni, de sokszor még flörtölni sem, elég ha létezik, mint nő és azért kap a társadalomtól előnyöket, mert sokan reménykednek abban, hogy felszedhetik. Vagy egyszerűen optikai tuning miatt. Azért nála köti meg a lakáshitelét a bácsi, mert csinos nő és inkább rajta legelteti a szemét az alatt a 30 perces procedura alatt.

Ugyanaz a hatás, mint mikor magyarként megfeledkezel róla, hogy bizonyos országokban a csapból sem ivóvíz jön, ezért veszik a palackosat, meg ami neked alap, hogy ilyen meg olyan az egészségügy és panaszkodsz rá, annak rengetegen örülnének más országokban.

Nőként is megfeledkezel egy csomó mindenről.

Hiába öregszik meg minden ember, ha fiatalon szép volt, azt látod majd benne, ha együtt öregedtek meg. Ha meg nem, akkor legalább a fiatal éveit jól tudja élni.

A külső ahhoz kell, hogy valakit vonzónak találj szexuálisan. Ha nem találod vonzónak, akkor csak barát lehet, ha a külseje nem vonzó, csak a személyisége. Ahogy a pénzzel se lehet vonzó, ha a külseje nem vonzó, de azért a társadalomban lehet olyan nőket kapni, akik önként bocsátják áruba a testüket. A személyiségedért senki nem fog lefeküdni veled, ahogy a mondás is tartja "nincs szánalomszex" ha a külsőd nem üti meg nála a mércét. Ellenben a pénzedért ha az adott konkrét nő nem is, de nőt biztosan találsz, még válogathatsz is. De ez se fog boldoggá tenni, viszont átvészeled vele az életedet, mint mikor gyógyszert kell szedned, de jobb lenne egészségesnek lenni, de még így is jobb, mintha gyógyszer se lenne.

Ellenben a külsőd miatt valóban nem maradnak veled, ha amúgy nem vagy alkalmas kapcsolatra. De általában ez szex után szokott megtörténni. A sokadik szex után. Utána meg jön a következő meg a következő lány, aki újra és újra esélyt próbál adni, hogy majd megváltoztatja a rosszfiút vagy férfit farag a kisfiúból. Ez kizárólag akkor történik, amikor külsőre nagyon vonzó a srác a nő számára.

#40: Nincs olyan, hogy csúnya nő, ha a csúnya definíciója az, hogy senkinek nem tetszik. Hiszen minden nő bejön számos férfinek. A baj ott szokott lenni női oldalon, hogy

- a csúnyácska azért tartja magát annak, mert ő 5 pasi közül választhat, nem 30 közül.

- a csúnyácska pont annak a kiszemelt egy-kettőnek nem jön be, akiktől szívesen venné az udvarlást. Esetleg éppen egyenesen ők fejezik ki nyíltan, hogy nekik bottal sem kategória.

- a csúnyácska lelki sérült, akit egy valaki legalább, akinek odaadta magát azzal az indokkal dobott, hogy nem elég jó nő.

Eközben meg az álomszép jégcsap azért lesz hivatásos, mert a széles rajongtábora addig hoz előnyt számára, amíg a testéből él, akár virtuálisan instamodellként vagy üzletkötői, ügyfelezői szakmában, de ha a személyisége nem ilyen, hanem ő egy monogám, visszhúzódó lány lenne, akkor átok számára a szépség, mert egy kiválasztott férfivel szeretne lenni - és az sem garancia arra, hogy ő bejön a kiszemeltnek, hogy népszerű - nem pedig phaszkörhintázni.

Úgyhogy a nők között azért jobban eloszlik ez a dolog, ami annak köszönhető, hogy mi férfiak sokkal szélesebb spektrumon tartjuk a nőket vonzónak. Egyesek egyenesen már a fétis szintjén vonzódnak akár extrém irányba eltolódott lányokhoz, vagy akár életkorilag. Az már a nők baja, ha nektek még ez is probléma. Ilyenkor hogy nem érzed, hogy ti ekézitek a férfiakat azért is, ha van rajta sapka (mert akkor igénytelen és a legyet is röptében, egyébként is milyen undorító már egy olyan férfi, akinek a kövér nő kövér teste vagy az idős nő ráncos teste jön be, fúj, ilyennel nem is tudnátok lenni) és azért is, ha nincs (mert hogy van pofája a felszínes mocsoknak kizárnia az extrém túlsúlyos lányokat meg a dohányzókat meg a gyerekes anyukákat meg az akármilyet? hát ahelyett, hogy örülne, hogy egy ilyen is szóba áll vele, cöh!)

Egy nő ezért talál könnyebben. És ezért is esik bele abba a hibába, hogy azt hiszi, csak szexre kell, pedig pont az az irónia az egészben, hogy valójában egy normális személyiséggel párkapcsolatra kéne az a nő és nem is akarná a férfi kockára tenni, hogy a nő elhagyja őt, de ha elviselhetetlen a nő, akkor is mindig lesz utánpótlás. Akkor is mindig lesz egy következő, aztán 20-30-40 akárhány férfi után lehet rinyálni, hogy "mi mindenkinek csak arra kellünk", nem magunkba nézni akkor sem, hanem keresni a 41.-et aki "úgy fogad el, ahogy vagyunk" de brühühű, mi csúnyácskák vagyunk, azért dugott meg már az előző 40 is, mert csúnyácskák vagyunk.

Mi férfiak köztudottan szeretünk csúnya nőket dugni, főleg akkor, ha a személyiségük, belső értékeik rendben vannak. Na akkor viszont azonnal elhagyjuk meg megcsaljuk őket. De csakis akkor, ha a személyiségük és a belső értékeik rendben vannak. Ha kiállhatatlan hárpiák és az egyetlen érték bennük az, hogy küllemre lehet velük villogni a férfitársak előtt akkor viszont megalázzuk magunkat és térden csúszva epekedünk utánuk...

Ilyenkor tényleg nem érzitek, hogy bennetek van a hiba, ha az egyetlen értéknek a puncitokat tartják a férfiak?

És itt nem azt értem, hogy az adott férfi nem lehet szintén hibás, hogy ti Chadeket választotok, azok meg nyilvánvalóan kihasználják a helyzetet, mert úgy valóban nehéz lehet ellenállni, ha folyamatosan nyomulnak ránk a nők, én sajnos ezt nem tapasztaltam meg, de elképzelni el tudom az érzést. Meg úgy valóban olyan lehet a személyiségünk is, ha még fiatalon megéljük ezt, mint amilyen egy elkényeztetett úri gyereknek lesz a személyisége, aki mindent megkap, csak vakkantania kell. Tehát egyetlen nőnek sem lesz elviselhető TELJESEN JOGOSAN hosszútávon.

A magunkfajtához meg nem tud vonzódni szexuálisan, tehát a nőknek is nehéz lehet. De ez rajtunk ugyanúgy nem segít. Mert mi meg tényleg normálisak lennénk egy párkapcsolatban, csak a külsőnk miatt lehetőségünk sincs ezt bebizonyítani senkinek.

2022. jún. 3. 13:37
 45/53 anonim ***** válasza:
97%

“én sajnos ezt nem tapasztaltam meg, de elképzelni el tudom az érzést.”

Szeretném ezt kiemelni, nagyon fontos. Minden amit itt fejtegetsz, eleve képzelgésből indul és azután abból vontok le további képzelgéseket. Erre pazaroltál el nemtom mennyi időt.😁

2022. jún. 3. 13:51
 46/53 A kérdező kommentje:

#45: Mi indul képzelgésből? Az tény, hogy Tinderen nem matchelek, a matchek kamuk vagy nem válaszolnak. Élőben nem kapok mosolygós pillantásokat sem, amik jelezhetnék, hogy szívesen venné a nő, ha odamennék hozzá ismerkedni. Szórakozóhelyen már áthaladva a tömegen csóválják a fejüket, mintha hozzájuk akarnék odamenni, pedig sokszor nem is, csak jelzik diszkréten, hogy meg ne próbáljam.

Azt viszont ugyanúgy csak elképzelni tudom, hogy milyen lenne, ha rám is úgy nyomulnának a nők, mint egyes férfi ismerőseimre, akik sokszor egyenesen menekülnek már előlük meg szándékosan fejlesztenek ki taszító tulajdonságokat, meg sokszor tényleg együtt akarnak lenni egy adott nővel, de nem bírják a kísértést.

Ahogy a lottó ötöst is csak elképzelni tudod, hogy milyen lenne, ha megnyernéd.

De fejtsd már ki, melyik része képzelgés a TAPASZTALATAIMNAK?

2022. jún. 3. 14:07
 47/53 anonim ***** válasza:
88%

"Azt viszont ugyanúgy csak elképzelni tudom, hogy milyen lenne, ha rám is úgy nyomulnának a nők, mint egyes férfi ismerőseimre, akik sokszor egyenesen menekülnek már előlük meg szándékosan fejlesztenek ki taszító tulajdonságokat, meg sokszor tényleg együtt akarnak lenni egy adott nővel, de nem bírják a kísértést."

Édes drága istenem gyere le, megint egy incel persze akinek több bika haverja is van akik után futnak a nők. XDD Na, erre gondoltam! Nagyon élénk képzelőerő ami valahogy pont mindig alátámasztja az elméleted. Természetesen ezek az emberek sem léteznek (nem is fogod úgyse bizonyítani mindenféle olyanra hivatkozva, hogy "ide nem teszem ki őket, stb stb"), szóval tök felesleges vitatkozni. További jó filozofálgatást.

2022. jún. 3. 18:13
 48/53 FoxtrotLidérc ***** válasza:
89%
46: Férfiként mondom, ez a fejcsóválás nem kifejezetten neked szól. Tudom, mert én is szoktam csóválni a fejem, amikor egy tetszőleges korú lassújármű elemi erővel furakszik, aztán hirtelen belassít, nem lehet tőle haladni. Kikerülni nem tudod, szólsz neki normálisan hogy sietnél - nem reagál, odébb lökni nem tudod, felrugdosni nem lehet - hát marad a fejcsóválás. Elhiheted, nem csak én vagyok így, hanem a nők is. :D A tinder amúgy egy kalap sz*r. Nagyon ilyen aranymosás fíling. Rázod a szitát, aztán vagy lesz valami vagy nem. Lehet rajta normális párkapcsolatot találni, de nem könnyű. Amúgy a mindennapi interakciók más emberekkel hogy mennek neked? Mennyi önbizalmad van?
2022. jún. 3. 21:08
 49/53 anonim ***** válasza:
22%
47: Amúgy azért az elég visszás, hogy ha ő állít valamit azt rögtön bizonygatnia kéne, meg "úgysenincsen", de ha egy nő mondja, hogy van xy ismerőse aki "nemolyanlány", azt illik bemondás alapon elhinni. Mi ez a kettősség?
2022. jún. 3. 21:15
 50/53 A kérdező kommentje:

#47: Igen, nyilván elképzelem őket. Nem velük jártam egészen tizenéves koromtól bulizni, nem ők voltak a kollégáim, csoporttársaim.

Amit te képzelőerőnek gondolsz az valójában az átlagnál sokkal jobb megfigyelőképesség. Rengeteg ember átsiklik dolgokon, bennem olyan dolgok megmaradnak, akár szóról-szóra az emlékezetembe vésődve, ami például villamoson hangzott el 8 évvel ezelőtt párbeszéd.

Sajnos irányítani nem tudom, ha tudnám, akkor akadémiai professzor lennék.

Ehhez pedig add még hozzá, hogy a társaságban szótlan szürkeegérként eleve "megfigyelőmódban" van az ember agya.

Az én esetemben pedig még az élet is dobált ide-oda, munkahelyről-munkahelyre, elég széles palettát megismerve a proliktól az elitig. Sok dologban igazak a sztereotípiák, más dolgokban éppen ellenkezőleg, egyáltalán nem igazak.

#48: A mindennapi interakciók kínosan mentek, mert mikor felvett szerepet próbáltam és életidegen témákról beszéltem csak azért, hogy fenntartsam a beszélgetést, akkor bizonyára kiszúrták, hogy valami nem oké velem, mert erőltetett volt, nem belülről jött. Akkor jött belülről, mikor elkaptam egy témát, ami érdekel és arról csomót tudtam beszélni. A nők nagyon kis részét, mondjuk olyan 5%-át érdeklik azok a mélyebb, komolyabb, értelmesebb témák, amik engem is.

Illetve kellett egyfajta biztonságos szituáció, hogy kezdeményezzek, mert nekem nem ment az, amit a PUA-k oktatnak, hogy szólíts le nőket bárhol-bármikor. Eleve nem vagyok az a röptében témát váltó, mesteri kommunikátor, az improvizáció nagyon rosszul megy, mert tervező típus vagyok és ha a beszélgetést nem is tudom lejátszani teljesen fejben minden részletre kiterjedően, de olyan biztosítékokra szükségem van, hogy azonnal, lehetőleg kevésbé kínosan ki tudjak hátrálni a szituációból, ami mondjuk nem adott olyan esetben, ha tömegközlekedési eszközön, váróteremben vagy hasonlón szólítok le nőt és nem úgy reagál, ahogy elképzelem. Neki is kínos, nekem is az, hogy ülünk egymás mellett utána, ha meg átül máshova, az nagyon égő az egész környezet előtt, aki ekkor mindenképp felfigyel az esetre.

Utcán általában mindenki rohan valahova, szórakozóhelyek, fesztiválok nem az én világom, hol ismerkedjek?

Azért nem fogok társastáncra beiratkozni, mert állítólag sok a nő, közben meg nem érdekel.

Egyébként meg tudom, hogy ezek mind hátrányt jelentenek, de akkor a jól kinéző ismerőseimre miért nyomulnak rá a nők úgy is, ha ők még nálam is kevesebb esélyt adnak meg nálam is jobban elzárkóznak?

Reálisan értékelem magam. Olyasmin hogyan változtassak meg miért, ami életidegen? Fel kéne készülnöm pl. Berki Krisztián életéből, mint valami kötelező olvasmányból, mert akkor két napja tudtam volna beszélgetni a szomszéd fodrászcsajjal, akinek akár be is jöhetnék, mert mikor ide költözött akart hívni bulizni meg divattanácsokat adni (tetkó, szoli jól állna) meg majd bemutat pár barátnőjének, meg miért nincs Snapchatem meg TikTokom meg stb. Végül mindketten rájöttünk, hogy nem illenénk össze, de kétlem, hogy például tavaly nyáron a feka sráccal, akivel egy lifttel jöttünk és én fordítottam neki 3 egyszerű mondatot, de egymásba voltak gabalyodva túlzottan sok közös témájuk lehetett. A lány angol tudása annyi, hogy rámutatással mond szavakat.

És vitt már fel jópár pasit magához, volt magyar is, meg nem követtem őket, hogy milyen nyelven beszélnek vagy beszélnek-e egyáltalán.

Érdekes, nem?

2022. jún. 4. 00:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!