Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Jelenthet előrelépést, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenthet előrelépést, hogy már híres művészek is foglalkoznak az incelproblémával?

Figyelt kérdés

[link]

Persze bluepill-es bétaként egyelőre negatív színben feltüntetve, de végre beszélnek a közbeszédben a témáról, így mindenki eldöntheti, hogy kinek hisz. A propagandának, vagy a saját szemének, tapasztalatainak, hogy valójában sokunknak csak annyi a hibája, hogy nem született megfelelő arcszerkezettel, nem éri el a standard magasságot, az anyagi helyzete sem túl rózsás és mindezek összessége adja ki azt, hogy senkinek sem kell, mert nincs olyan nő az egész világon, aki bármi vonzót találna benne. Szaporodni pedig a patriarchális kényszer miatt tudott az apja, nagyapja, dédnagyapja, mert akkoriban még a "fokkal szebb legyen az ördögnél" és "nehogy vénlány maradj" neveltetést kapták a lányok, nem pedig a "ne érd be kevesebbel" "Loreál mert megérdemled" "küzdj az álmaidért" propagandát, ami ugyanolyan öngerjesztő folyamat, mint a kapitalizmus, ami igazából hiába csak a felső 10%-nak jó, mégis a tömegek fenntartják, hiszen az irigység mindig erősebb, mint egy normális élet vágya.

2022. jún. 1. 16:06
1 2 3 4 5 6
 31/53 A kérdező kommentje:

#30: De nem lennétek ragyogóan meg, ha nem tudnátok a Tinder nevű katalógusból válogatni... Már akinek van rá igénye. Akinek pedig nincs, az

- aszexuális

- keresi az igazit, ha megreccsen, megy pszichológushoz, beszerez cicát, kutyát, stb.

- elmegy bulizni, mikor már nagyon nem bírja, felvisz magával valami senkiházit, aztán konstatálja, hogy ez is csak kihasználta őt (mint az előző akármennyi) és megint marad a szorongásos hercegvárás...

Úgyhogy amit említesz az csak egy tényező a sok közül. Igazából az egész társadalmi morál volt olyan, hogy nem volt elfogatott, sőt, egyenesen támogatott, üdvözölt a Szex és New Yorkos szabad szexualitásos életvitel.

És a statisztika sem hazudik, amiben még a feministák is egyetértenek, avagy a két perifériára szorult réteg a karrierista, sikeres, jómódú, világlátott nők és az átlagos vagy az alatti végzettségű férfiak.

Ha pedig még odáig is eljutsz a nagy elitista "így jártak, miért nem tanultak" konklúzió helyett, hogy ezek a férfiak valószínűleg felismerték, hogy sosem lesznek elég jók a nőknek, legjobb esetben is 10x-es küzdelem árán lehetnek valami másodhegedűs, futottak még kategóriás senkik, illetve a nagy karrierista, sikeres nők között is szép számmal vannak olyanok, akik alá apuci-anyuci mindent alájuk tett vagy az exük, ők pedig ezt a saját sikerüknek tudják be, hiszen micsoda teljesítmény már egy körmös szépségszalont vagy egy jógastúdiót úgy felfuttatni, hogy ott van mögötte a több hektáros földterületes családi háttér vagy az ex, aki megvette az üzlethelyiséget meg tolta bele az elején a pénzt, amíg a marketing által nem lett önműködő a dolog, esetleg tartotta el, tartotta wellness-traveladdict életszínvonalon a csajt egyetem alatt, míg a hasonszőrű férfiak éheztek egy-egy májkrémes zsemlén, addig nincs miről beszélni...

Addig az egó nem engedi, hogy ezek a nők alább adják, míg a sikertelen férfiak meg egyrészt valóban cseszhetik, másrészt ha másképp döntöttek volna se lett volna SZIGNIFIKÁNS változás az életükben. Hiszen mérföldekkel indul jobb előnnyel akár egy Havanna lakótelepi sutyerák is, ha az apja-anyja nem alkoholista, hanem legalább lelkileg támogatja, értsd: "Csórók vagyunk, fiam, de van hol laknod, a kajára sem lesz gondod, csak tanulj és abból csak előnyöd származhat." - aztán ez az illető bár frusztrált, de megcsinálja az életét, 30 évesen lakást vesz meg lesz félmilliós fizetése, de ez NEM MÁSOLHATÓ úgy, hogy nem ismered a részleteket, a családi háttéret és minden mást.

2022. jún. 2. 00:53
 32/53 anonim ***** válasza:
27%

Hat a Havanna lakotelepnel szerenyebb korulmenyek kozul indultam.

Bar amit elertem, azzal mar boven tulteljesitettem a tervet.

37F incel

2022. jún. 2. 01:00
 33/53 A kérdező kommentje:
Mégis incel vagy 37 évesen...
2022. jún. 2. 01:03
 34/53 anonim ***** válasza:
94%

Igen, Incel maradt. Miért? Mert ragaszkodik egy elvhez, ami mögül nem tud szabadulni.

Durva, hogy valaki szerint még menő is incelnek lenni. :)

2022. jún. 2. 07:54
 35/53 anonim ***** válasza:
97%

31

Te mégis mi a búbánatról beszélsz? 😂

Mi a f@szt bizonyít, hogy léteznek nők, akik nem a maguk jogán jutottak oda, ahol vannak? Legalább ugyanennyi apuci kicsi BMW-s fiacskája grasszál az utcákon, vagy olyat még nem láttál? Még egy sláger is született, ami leírja ezt a jelenséget. 😉

Nők és férfiak közt egyaránt előfordul a tehetségtelen újgazdag, a tanulatlan csóringer, az művelt átlagember, az ostoba átlagember, a sikeres vállalkozó stb. Nem értem, hogy mi értelme van kiragadni ezek közül egyetlen csopotot, és azt aztán húsz értelmetlen és unalmas mondaton keresztül savazni?

Ja, és de... Ragyogóan megvagyunk egyedül. Vagy szerinted miért van sokkal kevesebb női felhasználó a Tinderen, hmmmm? 😉

Egyszerűen az a helyzet, hogy nem kell már valami random, rosszfej és (számomra) taszító pasival összeállnom ahhoz, hogy étel legyen az asztalon és fedél a fejem felett. Tudom, hogy a csúnya/bunkó/csóringer férfiak visszasírják ezeket az időket, és sírjanak csak nyugodtan. 😂

Rengeteg fiatal barátnőm van, akik egy-két komoly párkapcsolatot és nulla egyéjszakást tudnak maguk mögött - köztük jómagam. Muszáj megértsétek, hogy számunkra nem létszükséglet a f@sz. Ha egy olyan férfihoz tartozik, aki megmozgat bennem valamit, vicces, kedves, intelligens, magabiztos, tetszik az értékrendje, passzol az életstílusunk ÉS én is bejövök neki, akkor szuper. Ha pedig nincs ilyen a láthatárom, akkor boldogan elvagyok egyedül - évekig vagy akár örökre.

Csodás dolog a jól működő párkapcsolat, de olyan messze van a 'szükséglet' fogalmától, mimt Makó Jeruzsálemtől.

2022. jún. 2. 08:02
 36/53 anonim ***** válasza:
84%

Egyébként kérdező, több ponton bele tudok kötni a 30-as kommentedbe, megvédve a nőket, akikért érdemes harcolni és nem olyanok mint amilyennek le írod őket. (Sima általánosítás)

- Nem mindenki Tinderezik, mivel ott sok a kamu profil/olyan aki csak dickpicket küld és nyomul

- Nem lesz aszexuális, maximum csalódott és kicsit önző, magára fog időt szánni

- Ha bulizik is, nem szed fel minden jött-mentet, mivel ki tudja milyen betegségei vannak a másik félnek, stb

Nem tudom milyen feministákat ismersz, akik abban támogatnak téged, hogy teljesen igazad van hogy minden nő képes elk*rvni, csak mert miért ne és rúg bele a férfiakba. Nem, ez nem így van. En nem vagyok nagy feminista, nagyon nikkel sem vagyok jóban, de mégsem vallom ezt!

Elitista így jártak konklúzió, miért nem tanultak? Ebben is találok kivetnivalót.

- Nem minden nő pénzes családban nőtt fel, sőt, van egy réteg aki kimondottan szerényen élt/él, csak van annyi sütnivalója, hogy tud ígyis adni magára, érdekes

- Nem minden nő körmös és kozmetikus szeretne lenni, van aki autóversenyző/szerelő/esetleg építőiparban helyezkedik el

- Nem mindenkinek sikerül összejönni pénzes férfiakkal, nem egy esetet hallottam amikor több esetben a nő állja a költségeket. Sajnos én is így tettem, majd nagyot koppantam és egy pár százassal meg lettem károsítva.

Inkább úgy mondom, hogy számomra ebben az írásban is csak a frusztrációd jön le, ahogy kifejezed, ami arra kovetkeztet hogy azért vagy Incel, mert nem tudsz változtatni. De tudod mit? Nincs lehetetlen, csak tehetetlen 🤷🏻‍♀️😮‍💨

A másik tipikus "csak a külső számít" kommentre meg úgy reagálnék, hogy minden ember megfog öregedni, egy helyes srác és egy szép lány is. Nem számít a külső. Nem a külső miatt fogsz valakivel leélni egy életet, hisz úgyis ő is olyan öreg lesz mint a többi.

A belső, a közös célok, szeretet.

Mondjuk engem is nagyon megtud fogni egy szép szem, formás comb, stb.

De arról se feledkezzünk meg, hogy az, hogy valaki mennyire sármos, udvarias, egyáltalán nem attól függ, mennyire lenne alkalmas egy fehérnemű fotózásra. 🫣

2022. jún. 2. 08:05
 37/53 anonim ***** válasza:
89%

35.

Teljesen egyetértek, szívemből szóltál! Én is ezt a tábort erősítem ❤️

2022. jún. 2. 08:07
 38/53 anonim ***** válasza:
23%

'Egyszerűen az a helyzet, hogy nem kell már valami random, rosszfej és (számomra) taszító pasival összeállnom ahhoz, hogy étel legyen az asztalon és fedél a fejem felett.":

Oké, te vagy a kivétel, viszont a tapasztalatom az, hogy a legtöbb nő 13 és 25 között először pont, hogy ilyen férfiakkal áll össze, mivel a partnert nem a személyiség, hanem a kinézet alapján választotta. Aztán miután a sokadik Chad is kidobta, egyrészt általánosságban csalódik a férfi nemben, másrészt az egójának meg ártana, ha beismerné, hogy az ő szintje nem egy top férfi. Aztán a harmadik dolog, hogy szexuálisan már kiélte magát fiatalon. Emiatt aztán végül is egyedül marad éveken át, amíg végül jön egy Chad, akinek kell hosszú távon is*, amit eddigre már tapasztalatból felismer.

*: Ez egyébként egyre gyakoribb a korábban "pump and dump" -olt és kiégett particsajsziknál. A párkapcsolati piacon olyan mértékű az infláció, hogy már modell férfinak is simpelnie kell az átlagos kinézetű bolti eladó nőt.

2022. jún. 2. 08:58
 39/53 anonim ***** válasza:
73%

38.

Ezeket honnan szeded? Te jó ég 🫣🫣

1. Az értelmes nők még mindig nem a külső alapján ítélnek, hanem valami megfogja őket egy férfiben

2. Nem csak annyira jóképű Chadek léteznek, van több kategória

3. Az szimpla kiégés, bár ahhoz tényleg sokat kell szexelni...

Az utolsó szöveget nem értem, mivel nem látom a jelenséget.

Én abban reménykedem, hogy a visszafogottabb, okos és nem annyira népszerű nők is lesznek egyszer népszerűek, akár az intelligenciájuk, kedvességük és természetes szépségük által. 🤗

2022. jún. 2. 09:02
 40/53 anonim ***** válasza:
96%

38

Nem hinném, hogy kivétel lennék... A környezetemben azt tapasztalom, hogy a lányok többsége hasonlóan gondolkodik: szeretne párkapcsolatot, de nem minden áron.

Ja és azt hiszed, a fiúk/férfiak egy jelentős része nem ugyanúgy a külső alapján szelektál, ha módja van rá? Vagy mit tippelsz, az álomszép jégcsapot, vagy a csúnyácska de kedves lányt dongják körül a fiúk? Na vajon?

Az meg konkrétan értelmezhetetlen, hogy a modell férfiak bolti eladóknak simpelnek:

1. Életemben EGYSZER NEM láttam ilyet, és szerintem te sem. 😄

2. Nem KELL simpelni - az is egy opció, hogy az ember megtartja a gerincét, és egyedül marad. Ha valaki (akár férfi, akár nő) lemegy kutyába egy párkapcsolatért, az k.rvára megérdemli a sorsát. Aki a méltóságával fizet egy dugásért, azt még egy pillanatig sem tudom sajnálni.

2022. jún. 2. 09:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!