Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem le a bizonytalanságomat?
Tetszik egy lány a munkahelyemen. Ő kezdeményezett, de csak köszönő viszonyba vagyunk. Tetszünk egymásnak. Állandóan bámulunk hosszan egymás szemébe. De már 3 hete nemtudom mit kéne mondanom, vagy csinálnom. Nagyon izgulok a közelébe. Szinte végig járja valami a testemet ha a közelébe vagyok. Aztán látom, hogy már neki kellemetlen a dolog, mert látja a bizonytalanságom. Vagyis nem az, hogy kellemetlen hanem elszomorítja, hogy balfasz vagyok. Sok nagyon rossz tapasztalatom volt eddig a nőkkel. Aztán már nem bízok magamban. Nemtudom, hogy lépjek vagy ne lépjek... A lányt mivel nemtudom mit mondjak neki nem ismerem... de nem nagyon szokott mosolyogni, de ha mosolygok neki akkor mindig jó kedvre derül. Csak félek már elhúztam a dolgot, vagy nemtudom.
Értelmes válaszokat kérek! Van elég bajom így is. 24/F
Én is annyiszor láttam már bele többet a dologba. Hidd el, ezeket te csak képzeled, tuti nem tetszel a csajnak. Ettől függetlenül persze megpróbálhatod, de munkahelyen pofára esni nem vidám...
Amúgy meg egy tanács a nagy öregtől (tőlem LOL), csak akkor nézz rá nőkre, ha végig is fogod csinálni. Én általános iskolában megtanultam ezt. Ha csak bámulod, mint egy hülyegyerek, abból hamar röhögés lesz a másik oldalon, az meg elég kínos lesz neked.
És nem tudsz németül vagy ennek a kijelentésednek most miben van relevanciája?
Úristen Leirtad az én helyzetemet, csak en vagyok a nő. A fiú sokat viccelodik en csak nevetek, nem sokat beszélünk, de sokszor nézem öt, aranyos a mosolya..
Rajta is látszik hogy nem mer úgy lépni, de már beszélgetünk el hívott 😏
Szóval tényleg ne félj oda menni, beszélgess vele, kérd el a Facebookjat irj neki, ismerd meg. Tényleg lépned kell mert láthatóan tetszel neki. Sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!