Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan győzzem le a bizonytala...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem le a bizonytalanságomat?

Figyelt kérdés

Tetszik egy lány a munkahelyemen. Ő kezdeményezett, de csak köszönő viszonyba vagyunk. Tetszünk egymásnak. Állandóan bámulunk hosszan egymás szemébe. De már 3 hete nemtudom mit kéne mondanom, vagy csinálnom. Nagyon izgulok a közelébe. Szinte végig járja valami a testemet ha a közelébe vagyok. Aztán látom, hogy már neki kellemetlen a dolog, mert látja a bizonytalanságom. Vagyis nem az, hogy kellemetlen hanem elszomorítja, hogy balfasz vagyok. Sok nagyon rossz tapasztalatom volt eddig a nőkkel. Aztán már nem bízok magamban. Nemtudom, hogy lépjek vagy ne lépjek... A lányt mivel nemtudom mit mondjak neki nem ismerem... de nem nagyon szokott mosolyogni, de ha mosolygok neki akkor mindig jó kedvre derül. Csak félek már elhúztam a dolgot, vagy nemtudom.

Értelmes válaszokat kérek! Van elég bajom így is. 24/F

2022. máj. 31. 17:49
 1/6 anonim ***** válasza:
50%

Én is annyiszor láttam már bele többet a dologba. Hidd el, ezeket te csak képzeled, tuti nem tetszel a csajnak. Ettől függetlenül persze megpróbálhatod, de munkahelyen pofára esni nem vidám...

Amúgy meg egy tanács a nagy öregtől (tőlem LOL), csak akkor nézz rá nőkre, ha végig is fogod csinálni. Én általános iskolában megtanultam ezt. Ha csak bámulod, mint egy hülyegyerek, abból hamar röhögés lesz a másik oldalon, az meg elég kínos lesz neked.

2022. máj. 31. 17:58
 2/6 anonim ***** válasza:
Ennyire nehez lenne tole megkerdezni, felnott ferfi letedre, hogy volna-e kedve meginni veled valamit munka utan? Ugy latszik igen. Akkor viszont nem javasolt, gyorsan kiszuja, hogy nem vagy rendben. Eloszor a szorongasodat kene kezeltetni.
2022. máj. 31. 18:56
 3/6 A kérdező kommentje:
Német az illető. Külföldi munkahelyen. Van a dolog!
2022. máj. 31. 19:15
 4/6 anonim ***** válasza:

És nem tudsz németül vagy ennek a kijelentésednek most miben van relevanciája?

2022. máj. 31. 19:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Úristen Leirtad az én helyzetemet, csak en vagyok a nő. A fiú sokat viccelodik en csak nevetek, nem sokat beszélünk, de sokszor nézem öt, aranyos a mosolya..

Rajta is látszik hogy nem mer úgy lépni, de már beszélgetünk el hívott 😏

Szóval tényleg ne félj oda menni, beszélgess vele, kérd el a Facebookjat irj neki, ismerd meg. Tényleg lépned kell mert láthatóan tetszel neki. Sok sikert

2022. jún. 1. 01:23
 6/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ő is olyan önbizalomhiányos mint te. Valahogy az önbizalomhiányosak jól érzik magukat egymás társaságában. Mindkettőtöknek jól jönne akkor pszichológus, mert nem azért ment le az önbizalmad, mert rossz tapasztalataid voltak, hanem azért futottál bele ezekbe, mert nincs megfelelő önértékelésed gyerekkorodból.
2022. jún. 1. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!