Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szeretethiányt, bizonytalans...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretethiányt, bizonytalanságot a másiktól, hogy lehet megoldani kezelni?

Figyelt kérdés

Barmikor, ha bizonytalannak érzem őt, hogy szeret e, engem akarna, korrekt e hozzám, es szeretném magam biztonságban érezni, ignorálja a témákat.

Soha nincs olyan, ha azt mondom neki h szeretlek, hogy én is téged, hanem ehelyett csend, arra hogy nem tudom tud e nekem érzelmeket stb nyújtani, a válasza szintén csend, ha tovább forszirozom akkor en vagyok az erőszakos, de ha meg konkrétan rakerdezek, hogy ő korrekt e (sokszor nem úgy tűnik sajnos), akkor ideges lesz, hogy miért gyanusitgatom az ellenkezőjével, miert erőszakoskodom meg stb.

Valahogy folyamatosan bizonytalanságban vagyok mellette.

De ő azt várja, hogy az alap az legyen, hogy én elégedett vagyok es semmi bajom. Es hagyjam békén az ilyenjeimmel.

De én nem is lennék ilyen szeretethianyos bizalomhiányos meg stb, csak épp én nagyon gyakran azt érzem, hogy ő hideg rideg, alig beszél velem, szeretetét, érzéseit gondolatait sem szóban, sem tettekben én nem látom, igy kialakul bennem egy belső bizonytalanság, ami miatt rákényszerülök ilyen témákat felhozni, de kezdek rájönni hogy inkább nem kéne megbeszélni, mert csak az agyára megyek es ezek őt zavarják, hogy miert vagyok en bizonytalan(erre viszont van okom sajnos), minek nyaggatom ilyenekkel.

Miert nem lehet felfogni, hogy de szeret.(dehát ilyenek miatt amit fentebb irtam),miert gyanusitgatom,miert nem bízom(csak mert tett rola korabban is, most is...de ezt inkabb fel se hozom)

Miert nem tudok en csendben lenni.

Szoval hogy oldjam meg magamban a szeretethianyt a saját párom mellett hogy azt ne érezzem?

#szeretethiány látszolagos ok nélkül
2021. szept. 22. 12:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
A szeretethiányt nem lehet megoldani. Ha így érzel, akkor ennek a kapcsolatnak nincs jövője. Amiket leírtál, azok alapján én már rég szakítottam volna vele.
2021. szept. 22. 12:36
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Mondjuk úgy h keresel egy olyan párt magadnak aki megadj a kellő szeretet amire szükséged van, beszél veled az érzéseidről a sajátjáról sőt többet. Ahelyett h csendben hallgat v felidegesíti rajta magat csak szimplán szeret szeret és szeret. A szeretet hiányt felénk így gyógyítják, nem csenben szenvedéssel és elfolytással. f/28
2021. szept. 22. 12:37
 3/6 A kérdező kommentje:
Azaz hogyan is 2.? Nem értem
2021. szept. 22. 12:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkompatibilitas. Ezt hiaba probalod programbol megoldani, hardvercsere nelkul nem fog megoldodni. Amugy nem benned van a baj, termeszetes dolgokat varsz el. O nem kepes erre, neki kene ezen meloznia. De inkabb menekul. Had fusson.
2021. szept. 22. 13:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
4-es mindent leírt. Soha nem fogod érezni, hogy szeret. Egyébként szerintem nem szeret, de ezt én ebből a pár sorból szűrtem le, te tudod jobban.
2021. szept. 22. 13:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez az ürge téged nem szeret, csak el van veled. Boldogtalan, magányos leszel mellette, mert nem fog változni, csak még rosszabb lesz. Tapasztalat.
2021. szept. 22. 13:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!