Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi hatékony válasz ilyen női...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi hatékony válasz ilyen női bizonytalanságokra, pl. lehet túl fiatal vagy hozzám, lehet túl idős vagy hozzám, lehet túl alacsony vagy hozzám, lehet túl magas vagy hozzám, stb?

Figyelt kérdés
2018. aug. 17. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:
82%
Ezek nem bizonytalansàgok, hanem egyéni ízlès dolgai. Pl nekem nem tetszenek az alacsony pasik , tehàt 185 centi alatt nem fogadok el egy randi meghívàst sem mert minek... Úgyis esélytelen részemről. Ugyanez a korra vonatkoztatva, mikor odajött hozzàm pl 22 éves koromban egy 32 éves, vagy 25 éves koromban egy 40 éves és randira hívtak, visszautasítottam őket, mert nekem nem tetszenek a 8-10 évvel idősebb, vagy még ennél is öregebb pasik. Nem szeretem a nagy korkülönbséget Igaz, 25 évesen màr foglalt is voltam.. Ez van, az emberek ízlése különböző. Nem kell frappàns vàlaszokat bemagolni, fölösleges erőltetni, akinek nem tetszel, azok hatàsàra sem fog veled összejönni.
2018. aug. 17. 15:35
 2/4 anonim ***** válasza:
91%
Ez nem bizonytalanság, hanem diszkrét visszautasítás.
2018. aug. 17. 15:54
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem kell megállás nélkül zaklatni azt, aki elutasít nyilván,de van sok ember, akit elutasítanak, aztán némi továbbudvarlás és igent kap, meg van aki 9 évig udvarol egy nőnek, mire megházasodnak. Ha megkérdeznénk az utcán 10 házas embert, akkor nem lehet hogy 7-et elutasított a felesége elsőre?
2018. aug. 17. 18:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Keress értelmes nőt.
2018. aug. 21. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!