Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszik hogy egy szint a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik hogy egy szint a kettő ?

Figyelt kérdés

A lány : [link]

A fiú : [link]

Az utóbbi azt hiszi így ő átlagos , és a linkelt átlagos lányoknak miért nem jó?

2022. máj. 31. 15:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
#10 Inkább te nem tudod elfogadni, hogy csak szerencséje volt.
2022. máj. 31. 21:00
 12/21 anonim ***** válasza:
78%
#11, szerinted miben nyilvánul meg ez a csak szerencse? Valahol ruletten csúnya srácra bukó szép lányt lehetett nyerni, és ő pont a jó számra tett?
2022. jún. 1. 09:37
 13/21 anonim ***** válasza:
#12 Te megjátszod magad, vagy tényleg ilyen hülye vagy? Elmondtam már hogy ne egy-egy példából akarj általános igazságokat leszűrni! Vannak olyan nők, akiknek eltérő az ízlése, és egy többség által rondának tartott férfi tetszik neki! Nincsenek semmilyen softskilljei és ha lennének sem kompenzálná vele a vonzalom hiányát! Ez viszont nem jelenti azt, hogy minden ronda férfinek jó nője lehet! Ahhoz hogy egy ilyennel találkozzon, igenis szerencse kell. A jó csajokat általában a jóképűbb srácok szedik össze.
2022. jún. 1. 09:49
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

#13 először is a hülyézésért b*szd szájba magad, én nem sértegettelek!

Másrészt pedig azt állítod, hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG szerencse, ami azért kreténség, mert valahogy azt el kell érni, hogy a sok ronda csávó között éppen veled legyen. Csak szerencse akkor lenne, ha az első csávót választaná, aki szembejön vele, és történetesen emberünk éppen akkor arra járt. De még ekkor is meg kell tartania a csajt valahogy, mert különben a csaj elmegy a következő ronda csávóhoz.

"Elmondtam már hogy ne egy-egy példából akarj általános igazságokat leszűrni!"

Elmondtad, csak éppen senki nem csinált ilyet. Pontosabban egyvalaki mégis: te. Te vagy az, aki általánosan kijelenti, hogy egy ronda csávó CSAK ÉS KIZÁRÓLAG szerencse útján keresztül szerezhet csinos csajt magának.

Szerintem szerencse mindig kell hozzá. Akinek jobb a hozott anyaga, annak kevesebb szerencse kell, akinek rosszabbak a lapjai, annak meg sokkal több. Ettől még nem lesz igaz, hogy annak, aki szar lapból is nyer, annak CSAK szerencséje volt, ahogy az sem, hogy ő ennyire tud valamit, és ezt bárki utánacsinálná - de ezt nem is állította senki.

2022. jún. 1. 10:16
 15/21 anonim ***** válasza:
Miert ne csinalhatna utana? A viselkedes az egy tanulasi folyamat eredmenye. Az incelek nemcsak rondak, de viselkedni sem tudnak. Ha szepek lennenek, vagy tudnanak emberi modon letezni, akkor nem lennek incelek. Lerajzoljam kordiagramba, hogy ertheto legyen?
2022. jún. 1. 14:08
 16/21 anonim ***** válasza:

"Miert ne csinalhatna utana?"

Mert azért a párkereséshez kell szerencse IS, de nem CSAK.

2022. jún. 1. 14:16
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem igy van. Ha valaki eleri azt a szintet, ami a parkapcsolat kialakitasahoz szukseges, akkor onnantol mar folyamatosan lesznek lehetosegei. Amig ez nincs meg, addig nem. Tovabbgorditem. A lehetoseg az mar eselyt jelent a parkapcsolatra, de talalkozhat eltero gondolkodasu, mas tervekkel, jovokeppel rendelkezo emberekkel. Mint ahogy mindannyian. De nem kerdes, hogy elobb utobb (na ezt tudja egy szerencses helyzet roviditeni) lesz olyan, akivel tenylegesen hasonloan gondolkodnak. Amikor csorikam a lehetosegig sem jut el, vagy azert konyorog, oda nem szerencse kene. Nagyon nem.
2022. jún. 1. 14:34
 18/21 anonim ***** válasza:

"na ezt tudja egy szerencses helyzet roviditeni"

Nem értem a vitát, pontosan erről beszéltem én is. Szerencse mindig kell, de nem mindegy, hogy mennyi lehetőségből kell kigurítani a nyerőt. Kevesebből kisebb az esély, és tovább tart.

2022. jún. 1. 15:34
 19/21 anonim ***** válasza:
De ezeknel nem keves a lehetoseg, hanem nincs is egyaltalan. Nem olvasod azt a siralomaradatot, hogy nekik nulla lehetoseguk van nore es ezert leszarad a kukacuk?
2022. jún. 1. 15:42
 20/21 anonim ***** válasza:
63%
De olvasom, de mit arsz ezzel mondani? Én csak annyit mondtam, hogy bár van szerepe a szerencsének, sokkal kisebb, mint azt az incelek állítják.
2022. jún. 1. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!