Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik hogy egy szint a kettő ?
A lány : [link]
A fiú : [link]
Az utóbbi azt hiszi így ő átlagos , és a linkelt átlagos lányoknak miért nem jó?

#13 először is a hülyézésért b*szd szájba magad, én nem sértegettelek!
Másrészt pedig azt állítod, hogy CSAK ÉS KIZÁRÓLAG szerencse, ami azért kreténség, mert valahogy azt el kell érni, hogy a sok ronda csávó között éppen veled legyen. Csak szerencse akkor lenne, ha az első csávót választaná, aki szembejön vele, és történetesen emberünk éppen akkor arra járt. De még ekkor is meg kell tartania a csajt valahogy, mert különben a csaj elmegy a következő ronda csávóhoz.
"Elmondtam már hogy ne egy-egy példából akarj általános igazságokat leszűrni!"
Elmondtad, csak éppen senki nem csinált ilyet. Pontosabban egyvalaki mégis: te. Te vagy az, aki általánosan kijelenti, hogy egy ronda csávó CSAK ÉS KIZÁRÓLAG szerencse útján keresztül szerezhet csinos csajt magának.
Szerintem szerencse mindig kell hozzá. Akinek jobb a hozott anyaga, annak kevesebb szerencse kell, akinek rosszabbak a lapjai, annak meg sokkal több. Ettől még nem lesz igaz, hogy annak, aki szar lapból is nyer, annak CSAK szerencséje volt, ahogy az sem, hogy ő ennyire tud valamit, és ezt bárki utánacsinálná - de ezt nem is állította senki.

"Miert ne csinalhatna utana?"
Mert azért a párkereséshez kell szerencse IS, de nem CSAK.

"na ezt tudja egy szerencses helyzet roviditeni"
Nem értem a vitát, pontosan erről beszéltem én is. Szerencse mindig kell, de nem mindegy, hogy mennyi lehetőségből kell kigurítani a nyerőt. Kevesebből kisebb az esély, és tovább tart.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!