Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy fogadjam el hogy a nők akik tetszenek más szint mint ami én vagyok?

Ne fogadd el akkor! Hanem lépj a szintükre.
Két év alatt fel lehet hozni magadat: kimaxolod a tested: heti 3x edzés személyi edzővel +étrend.
Kimaxolod a stílusod: kezdetben sokba kerül, mert ez úgy működik, hogy meg kell találnod, mi az, ami 100% te vagy, de mégis egy elegánsabb, vonzóbb, és legfőképp határozott embert kommunikál rólad. Ehhez pedig mindenfélét ki kell próbálni.
És kimaxolod a kommunikációt... ahogy a ruhánál is, itt is 100% magad kell maradj, mert csak akkor élvezheted az eredményát, ha a tied. Viszont van egy rakat apróság, amit egy ismerkedés elején el kell hagyni, illetve másik rakat dolog, amit pedig jobban ki kell emelni. A lényeg minden esetben az önbizalmad sugárzása. Ezt tartják vonzónak a nők. Első benyomás c. könyv egy jó összefoglaló kiinduló alap, illetve mindenképp fektess kiemelt hangsúlyt a testbeszédre, mert sokkal fontosabb, hogy hogyan mondasz valamit, mint hogy mit is mondasz valójában.
Ezek a dolgok az életed minden részére kihatással vannak, nem csak a nőzés lesz könnyebb, hanem minden.
Tehát 2 évet adj meg magadnak, ne foglalkozz mással, csak ezzel. Nem késtél le semmiről, az életmódváltásról nem lehet lemaradni.

Egyetértek az elsővel.
Ugyanilyen vagyok nőben, de elindultam a fogyás és az öltözködési stílus váltás vonalán. Már most, negyed év után is sok embertől megkaptam a környezetemből, hogy milyen jó lett a kisugárzásom, milyen jól nézek ki.
Sok sikert, meg tudod csinálni! 40N

Túl vagyok azon, amit az első írt. Kimaxoltam magam, lefogytam, megizmosodtam, lecseréltem a ruhatáram, kaptam én is elismerő pillantásokat, dicsérő megjegyzéseket, stb.
Eredmény párkapcsolati téren:0

De a kérdező nem írta, milyen nők tetszenek neki pontosan. Van, akihez átlag halandó nem tud "felfejlődni". Sőt, sokszor az a helyzet, hogy vagy vonzónak születsz, vagy nem. Ha utóbbi a helyzet, akkor felesleges küszködni.
Ronda nőként az anyagi lehetőséheimhez képest kimaxoltam magam, bár nem indultam mélyről, mert mindig vékony és ápolt voltam és az öltözködés is érdekel tinikorom óta. Egyáltalán nem a top pasik tetszenek, inkább az ilyen fura, "elvont" alakok, de még az ő szintjüket se fogom soha megütni. Ez ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!