Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszik hogy egy szint a kettő ?
A lány : [link]
A fiú : [link]
Az utóbbi azt hiszi így ő átlagos , és a linkelt átlagos lányoknak miért nem jó?

Mondjuk az a has még elmegy kategória, ha amúgy rendben van.
N 30 (állítólag jól nézek ki)

A palinak nem látszik a feje.
Ha jóképű, ez a test még sok nőnek belefér.
Csajnak is csak az arca látszik.
Ezt ennyiből nem lehet eldönteni.

Én azt szoktam látni, hogy vannak férfiak (nem az összes, hála az égnek), akik azt gondolják, hogy náluk, a férfiaknál, a (szerintük) jó belsőnek helyettesítenie kell a jó külsőt... azaz, ha szerintük jó a belsőjük, akkor egy szintre kerülnek a külsőre jó csajjal / kijár nekik a jó csaj. De ez fordítva neeeeeeeem...
főleg, amikor kiderül, hogy a jó belső alatt azt értik, hogy "hátööö... nem verek nőt, nem iszom, okos vagyok - azaz a saját területem baromira érdekel és ennyi - és addig tudok kedves és nőkedvelő lenni, amíg van esély bekerülni a bugyijába".
(illetve még az vicces, hogy a patriarchális társadalom elvárásai miatt igényesebbek magukra a nők, és ezt úgy kezelik, hogy "több az igényes nő, ezért náluk a szebb az átlag, és be kell érniük magamfajta "átlagos" csávóval, és ez így van rendjén")

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!