Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek ez egy túl nagy elvárás részemről?

Figyelt kérdés

Semmi bajom nincs a klasszikus szerepekkel tehát hogy a férfinak kell kezdetben hajtani a nőkre, de

Ha eljutottunk az 5+ randiig akkor nem várhatnám el hogy néha már a hölgy ír rám valamivel, ő találja ki a következő programot, ő jön oda megölelni, ő fogja meg a kezem, ő ölel meg, ő keres telefonon, ő mondjon nekem valamilyen bókot, vagy bármilyen módon ő kezdeményez amiből látnám hogy én is érdeklem őt?

Tudom hogy most sokaktól meg fogom kapni hogy azért nincs ez mert nem is tetszem azoknak a nőknek akikkel randizok ,de akkor mi a jó istenért találkoznak velem több mint 5X? (nem viszem őket ultra fancy helyekre és nem költök rájuk túl sok pénzt).

2022. máj. 30. 16:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Lehet passzív. Nekem anyám ilyen az élet minden területén. Minden programot én meg apám talákunk ki. örömmel lejön, elvan, de mindig ez volt.
2022. máj. 30. 17:03
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez teljesen alap dolog
2022. máj. 30. 17:07
 13/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat!

4-es itt egy az egyben ugyan ez fog most megtörténni... :D

Ez van, ahogy mondtad legalább tapasztalat.

2022. máj. 30. 17:39
 14/17 anonim ***** válasza:
89%

Én sem írok rá a pasira, akivel randizgatok még. Programokat kitalálunk közösen is, akár a randi alatt is meg lehet beszélni. Vagy ráírsz, hogy mihez lenne kedve?

Ha engem nem keresne a pasi 1 hétig, úgy venném mégsem akar semmit, talált valaki mást stb.

2022. máj. 30. 17:40
 15/17 A kérdező kommentje:

14-es de hányadik randinál tartotok?

Engem pl nem zavart a 3.-ig hogy ő sosem ír rám sosem kezdeményez, de utána azért már jól esett volna...

2022. máj. 30. 17:43
 16/17 anonim ***** válasza:
91%

Most éppen hosszabb kapcsolatban vagyok, de életemben sokszor randiztam.

Én amúgy sem nagyon írok rá senkire, de volt, hogy egy srác jelezte, hogy jól esne neki, ha nem mindig ő keresne, akkor odafigyeltem erre.

De ha csak úgy eltűnt volna és nem szól, hogy ez a baj, akkor ma se tudnám.

14 voltam

2022. máj. 30. 18:30
 17/17 anonim ***** válasza:
22%
Csak ingyen akarnak enni.
2022. máj. 30. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!