Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek ez egy túl nagy elvárás részemről?
Semmi bajom nincs a klasszikus szerepekkel tehát hogy a férfinak kell kezdetben hajtani a nőkre, de
Ha eljutottunk az 5+ randiig akkor nem várhatnám el hogy néha már a hölgy ír rám valamivel, ő találja ki a következő programot, ő jön oda megölelni, ő fogja meg a kezem, ő ölel meg, ő keres telefonon, ő mondjon nekem valamilyen bókot, vagy bármilyen módon ő kezdeményez amiből látnám hogy én is érdeklem őt?
Tudom hogy most sokaktól meg fogom kapni hogy azért nincs ez mert nem is tetszem azoknak a nőknek akikkel randizok ,de akkor mi a jó istenért találkoznak velem több mint 5X? (nem viszem őket ultra fancy helyekre és nem költök rájuk túl sok pénzt).

Köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat!
4-es itt egy az egyben ugyan ez fog most megtörténni... :D
Ez van, ahogy mondtad legalább tapasztalat.

Én sem írok rá a pasira, akivel randizgatok még. Programokat kitalálunk közösen is, akár a randi alatt is meg lehet beszélni. Vagy ráírsz, hogy mihez lenne kedve?
Ha engem nem keresne a pasi 1 hétig, úgy venném mégsem akar semmit, talált valaki mást stb.
14-es de hányadik randinál tartotok?
Engem pl nem zavart a 3.-ig hogy ő sosem ír rám sosem kezdeményez, de utána azért már jól esett volna...

Most éppen hosszabb kapcsolatban vagyok, de életemben sokszor randiztam.
Én amúgy sem nagyon írok rá senkire, de volt, hogy egy srác jelezte, hogy jól esne neki, ha nem mindig ő keresne, akkor odafigyeltem erre.
De ha csak úgy eltűnt volna és nem szól, hogy ez a baj, akkor ma se tudnám.
14 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!