Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek ez egy túl nagy elvárás részemről?
Semmi bajom nincs a klasszikus szerepekkel tehát hogy a férfinak kell kezdetben hajtani a nőkre, de
Ha eljutottunk az 5+ randiig akkor nem várhatnám el hogy néha már a hölgy ír rám valamivel, ő találja ki a következő programot, ő jön oda megölelni, ő fogja meg a kezem, ő ölel meg, ő keres telefonon, ő mondjon nekem valamilyen bókot, vagy bármilyen módon ő kezdeményez amiből látnám hogy én is érdeklem őt?
Tudom hogy most sokaktól meg fogom kapni hogy azért nincs ez mert nem is tetszem azoknak a nőknek akikkel randizok ,de akkor mi a jó istenért találkoznak velem több mint 5X? (nem viszem őket ultra fancy helyekre és nem költök rájuk túl sok pénzt).

"nem költök rájuk túl sok pénzt"
De azért valamennyit mégis költesz, jól értem?

Szerintem igazad van, nálam is volt ilyen, hogy randizgattam egy csajjal, mindig eljött, hagyta, hogy ide-oda elvigyem, programokat csináljak neki, de ő teljesen passzív volt minden tekintetben.
Egyszer csak nem kerestem, szándékosan, kíváncsi voltam, hogy mit csinál. Nem csinált semmit, kb ennyi is volt a kapcsolat.
Tapasztalatnak jó volt.

Egyáltalán nem nagy elvárás.
Nem lehet, hogy te az ilyen félénk, passzív lányokat fogod ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!