Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A blackpilled inceleken segíthetne a plasztikai műtét?
[link] most neztem meg ezt a videot es ebben az van elmondva h a black pilled incelek azert nem talalnak part mert rossz kulso jegyekkel szullotek rossz arcelrendezes,testalak,lábforma stb.. amin a kondizas se segít
Na most egy plasztikai mutet visszont segíthene ezeken valemenyire nem?
"Publikusan népírtással fenyegetőzni nem túl okos dolog. Szerintem."
Ők megtehetik
Ha én csinálnám, már törnék rám az ajtót a rendőrök
"Azért ha valakinek normális füle, orra van, és van hozzá egy szép mosolya, rendezett fehér fogakkal, ápolt bőrrel, akkor nem lehet annyira ronda.."
A férfiak szemében nőként nem
A nők szemében férfiként persze igen lehet ronda, mert az ő külső elvárásaik jóval kifinomultabbak
14#
Érdekes, hogy amikor munkahelyen egy fiatalnak megemlítem egyből vágja miről van szó (főleg ha srác)
Az idősebbek még nem igazán ismerik. Nyilván azok ismerik akiket érdekel a téma valamiért
16#
Szerintem inkább próbáld ki semmint csak feltételezd.
Nem tudhatod, én is meglepődtem egyeseken hogy ismeri
Volt közte (egy elég tájékozott) csaj is
"Minek? Ezeken max egy jól irányított golyó segít. Esetleg 5 méter kötél."
Igazából még ezeket is sajnáljátok tőlük. Nem baj, ők kevésbé fukarkodnak majd veletek szemben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!