Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A blackpilled inceleken segíthetne a plasztikai műtét?

Figyelt kérdés

[link] most neztem meg ezt a videot es ebben az van elmondva h a black pilled incelek azert nem talalnak part mert rossz kulso jegyekkel szullotek rossz arcelrendezes,testalak,lábforma stb.. amin a kondizas se segít

Na most egy plasztikai mutet visszont segíthene ezeken valemenyire nem?

2022. máj. 30. 14:26
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
1%

"Publikusan népírtással fenyegetőzni nem túl okos dolog. Szerintem."

Ők megtehetik

Ha én csinálnám, már törnék rám az ajtót a rendőrök

2022. máj. 30. 16:20
 12/24 anonim ***** válasza:
75%
Azért ha valakinek normális füle, orra van, és van hozzá egy szép mosolya, rendezett fehér fogakkal, ápolt bőrrel, akkor nem lehet annyira ronda.. ezek nem olyan elérhetetlen dolgok.
2022. máj. 30. 17:08
 13/24 anonim ***** válasza:
15%

"Azért ha valakinek normális füle, orra van, és van hozzá egy szép mosolya, rendezett fehér fogakkal, ápolt bőrrel, akkor nem lehet annyira ronda.."

A férfiak szemében nőként nem

A nők szemében férfiként persze igen lehet ronda, mert az ő külső elvárásaik jóval kifinomultabbak

2022. máj. 30. 18:04
 14/24 anonim ***** válasza:
90%
Blackpill incel, imádok ide járni gyakorira, olyan kifejezéseket használnak néhányan, amit a való életben soha sem hallanál :D
2022. máj. 30. 18:07
 15/24 anonim ***** válasza:
24%

14#

Érdekes, hogy amikor munkahelyen egy fiatalnak megemlítem egyből vágja miről van szó (főleg ha srác)

Az idősebbek még nem igazán ismerik. Nyilván azok ismerik akiket érdekel a téma valamiért

2022. máj. 30. 18:13
 16/24 anonim ***** válasza:
94%
Én fiatal vagyok, de ha bármelyik haveromnak megemlíteném, nem hiszem hogy tudná miről van szó. Ugye bár akinek nincs a csajozással gondja, az nem foglalkozik ilyenekkel :D
2022. máj. 30. 18:15
 17/24 anonim ***** válasza:
12%

16#

Szerintem inkább próbáld ki semmint csak feltételezd.

Nem tudhatod, én is meglepődtem egyeseken hogy ismeri

Volt közte (egy elég tájékozott) csaj is

2022. máj. 30. 18:19
 18/24 anonim ***** válasza:
89%
Minek? Ezeken max egy jól irányított golyó segít. Esetleg 5 méter kötél.
2022. máj. 30. 18:26
 19/24 anonim ***** válasza:
12%

"Minek? Ezeken max egy jól irányított golyó segít. Esetleg 5 méter kötél."

Igazából még ezeket is sajnáljátok tőlük. Nem baj, ők kevésbé fukarkodnak majd veletek szemben

2022. máj. 30. 18:30
 20/24 anonim ***** válasza:
2%
#16 A te ismerőseid közül mindenki csak azzal foglalkozik, ami a saját életéből következik vagy arra közvetlenül hatással van? Milyen sekélyes ostoba emberekkel barátkozol te?
2022. máj. 30. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!