Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » ~30 éves férfiként hol érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

~30 éves férfiként hol érdemes ismerkedni, ha a munkahelyem nem opció, a bárokat és bulikat meg utálom?

Figyelt kérdés
(Nőkkel, romantikus kapcsolat reményében, ha ez a kategóriából nem egyértelmű)

2022. máj. 30. 14:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
31%

Akkor maradjatok otthon :). Akkor remélhetőleg megússzátok a "csajozós" embereket. Bár akkor ide se válaszolgassatok, mert itt is van egy csomó ronda nyomorék, aki itt próbál "csajozni" :).

2022. máj. 30. 14:35
 12/23 anonim ***** válasza:
57%
10-es hozzákényelmesedett a virtuális térhez. Én azt mondom hogyha egy lány fél a megszólítástól uramboccsá attól hogy elküldik a búsba az életképtelen, mert a valóság tetszik vagy sem de nem kíméletes a nebáncsvirágokkal... nőknél akkor kezdődik az igazi élet amikor már senki x év múltán senki sem akarja őket megfektetni és ennélfogva a piacon is ráordítanak hogy "el az útból te ... " meg hasonlók.
2022. máj. 30. 15:31
 13/23 anonim ***** válasza:
96%

10. Én jóképűbb férfi vagyok és évente párszor nálam is szoktak kezdeményezni nők élőben. Finoman leszerelem őket és kész, ha nem érdeklődöm irántuk. De megsúgom az ellenkező nem 80%-át fejben már azzal leszereled, ha megemlíted a párod/férjed a beszélgetés legelején. Mitől olyan szörnyűséges az, hogyha ismerkedni akar veled valaki egy nyilvános eseményen vagy programon?

Olvastam végig a válaszokat az előző oldalon és egyetértettem azzal, hogy nem online, nem buliban, nem utcán idegenül megszólítva érdemes ismerkedni. Hanem társaságban, közösségben. De az már nevetséges, amikor ez ellen is kikel valaki, mert olyan érzékeny. Te alapvető emberi viselkedéseket nem bírsz ezek alapján normálisan kezelni? Kajak azért ennyire nem kellene safe space-ben élni.

2022. máj. 30. 16:14
 14/23 anonim ***** válasza:
saját 30as korosztályomat elnézve társkeresőn, "uramisten". Oké, hogy nem vagyunk már 20évesek, de a legtöbb úgy fest, mint egy agyonhasznált gumiabroncs. Ha mondjuk 10 évvel fiatalabbat néznék, 10 év múlva ők is ilyenné válnak. Oké van nálam is tükör, talán csak rég jártam társkeresőn, de a valóság kiábrándító.
2022. máj. 30. 16:21
 15/23 anonim ***** válasza:
27%
A munkahely az első gyakorlóterep. Ha onnét mindenki megvolt továbbléphetsz.
2022. máj. 30. 16:21
 16/23 anonim ***** válasza:

14. Egyetértek. Én egészségesen élek, nem iszom, sportolok, egészségesen eszem, próbálom kialudni magam, nem cigizek. Biztos van benne genetika is, nem csak életmód, de jól tartom magam és általában 5 évvel fiatalabbnak szoktak nézni, ha valaki újonnan ismer meg. Ellenben nagyon sok korombeli kifejezetten elhasznált, lerongyolódott állapotban van testileg. Értek ide férfiakat és nőket is.

Fiatalon (tizen-, huszonévesen) még azok is szépen néznek ki sokan, akik egészségtelenül élnek, mert "friss" és fiatal a testük még, de kb. 30 éves korra kijön az, hogy addig valaki milyen életmódot folytatott és aki keményen bánt magával, azon akkoriban ez nagyon elkezd meglátszani.

2022. máj. 30. 16:57
 17/23 A kérdező kommentje:

#15.

Én vezető pozícióban vagyok és amúgy sem sok nő dolgozik nálunk…

2022. máj. 30. 17:28
 18/23 anonim ***** válasza:
63%
Online társkereső, koncertek, rendezvények, nyaralás, kirándulás, bármi-bárhol.
2022. máj. 30. 17:32
 19/23 anonim ***** válasza:
89%
33éves korom ellenére engem is 25nek néznek max én sem cigarettázom és ritkán iszok alkoholt.
2022. máj. 30. 17:33
 20/23 anonim ***** válasza:
49%
Uszoda, strand, fürdő, Balaton ...
2022. máj. 30. 18:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!