Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez az ötlet hülyeség volt? Hogyan lehetett volna többet kihozni?
Figyelt kérdés
A munkahelyre egy lány hordja a kaját nekünk. Most szabadságon voltam gondoltam ide is rendelek haza. Amikor fizettem célzásként odaadtam egy cetlit a számommal meg a nevemmel.
Nem akartam letámadni, mert azért csak sietett. Így van ideje átgondolni.
Mindenesetre azért érdekel, hogyan lehetett volna elérni a randit?
Az nem zavar ha nemet mond, inkább az hogy ha nem tettem meg a tőlem telhető legtöbbet.
29 F
2022. máj. 30. 13:07
1/8 anonim válasza:
szerintem ez jó volt, feltéve, hogy nem csak kezébe nyomtad kaján mosollyal, hanem el is mondtad a szándékodat. Pl.: Nem szeretnélek a munkádban hátráltatni, de szívesen meginnék veled egy kávét. Ha neked is van kedved, ezen a címen keressél
2/8 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel. Ha a szándékod (hogy hívjon fel téged) egyértelmű volt, akkor ezzel a közeledéssel semmi gond. De hogyha csak ott egy cetli azt se tudja mit kezdjen vele, ma már nem egy szokványos közeledés ez.
3/8 anonim válasza:
Szerintem ez egy jó megoldás. Nemnyomultál, nem volt kellemetlen szóváltás sem. Ha nem érdeklődik irantad, mindketten ugy csinaltok mintha semmi se tortent volna. Ha igenakkor meg nyertel
4/8 anonim válasza:
Ne csodálkozz ha többet nem lattod.
5/8 anonim válasza:
Oda kellett volna írnod hogy szívesen megindult vele egy kávét valahol.
Így joggal gondolhatja,hogy fizetős lánynak (is) nézted.
Én nem hívnálak fel a lány helyében.
7/8 anonim válasza:
"Ne csodálkozz ha többet nem lattod."
Mi az a lattod?xD
8/8 anonim válasza:
Ha csak úgy szó nélkül odacsúsztattad a cetlit, az bizony jó nagy hülyeség volt. Nekem az első gondolatom az lenne a helyében, hogy prostinak nézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!