Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jó ötlet vagy hülyeség? (bővebben lent)
Tetszik egy lány, az osztálytársam. Az osztályban néha beszélgetek vele, de igazán sokat az osztálytársaim miatt nem nagyon tudok. Tavasszal fogunk menni egy versenyre, ahova csak mi ketten megyünk az osztályból. Jó ötlet lenne, hogy majd meghívom, hogy jöjjön el hozzám gyakorolni. Persze nemcsak gyakorolnánk, hanem beszélgetnénk is, esetleg megnéznénk egy filmet. Szerintetek eljönne? Nem hinné azt, hogy csak tanulni akarok vagy ilyesmi?
Szerintem hogyha tudnánk kettesben beszélgetni, és jobban megismerne, lehetne esélyem nála.
"Nem tudom.Én akárhány lányt hazahoztam,mind a szex-re gondolt.Mondhattam én bármit."
Pedig én nem azt szeretném...
Matekverseny, akkor ez a csaj főnyeremény lehet! :)
A könyvtárat csak példaként mondtam, a sulin belül valahol csak van egy olyan hely ahol van némi nyugalom meg le lehet ülni, de ha meg nincs akkor egy teázó vagy városi könyvtár is kiválóan alkalmas célpont.
"Matekverseny, akkor ez a csaj főnyeremény lehet! :)"
Az. Főnyeremény. :D
"A könyvtárat csak példaként mondtam, a sulin belül valahol csak van egy olyan hely ahol van némi nyugalom meg le lehet ülni, de ha meg nincs akkor egy teázó vagy városi könyvtár is kiválóan alkalmas célpont."
Köszönöm az ötletet, elgondolkodom, hogy hol lehet ilyen hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!