Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a Puzséros beszélgetésről az incelekkel kapcsolatban?
Érdemes végighallgatni.
Kíváncsi vagyok, hogy te mint nő vagy férfi mit gondolsz?
Én bírom Puzsért, de ebben az ÖM részben szerintem baromira nincs igaza. Incel jelenség nem létezik, csupán egy marginális kisebbség hiszi azt, hogy mindenkinek alanyi jogon jár a punci... Nem, nem jár alanyi jogon, sem semmilyen egyéb jogon.
És amúgy Kispisti és hasonszőrű incelke Puzsér rajongók. Ahhoz mit szóltok, hogy a mesteretek szerint a nők külseje felé SOKKAL nagyobb elvásárok vannak, míg a férfit az önbizalom és a személyiség teszi vonzóvá? Ebben is igaza van, vagy itt már hisztikéznétek, hogy micsoda bluepilled hülyegyerek, hm? :DDDDDDDDDDD
"És amúgy Kispisti és hasonszőrű incelke Puzsér rajongók."
Sem incelke, sem rajongója nem vagyok senkinek.
"Ahhoz mit szóltok, hogy a mesteretek szerint a nők külseje felé SOKKAL nagyobb elvásárok vannak, míg a férfit az önbizalom és a személyiség teszi vonzóvá?"
Alapvetően igaza van, de azért egy komolyabb vitát megérne a dolog vele, mert nem egészen értek egyet ezzel.
Talán inkább úgy mondanám: A NYÍLT elvárások magasabbak egy nő esetében, tradicionális alapon.
Ugyanis mi férfiak nem rejtjük véka alá azt hogy nekünk az az elsődleges szempontunk, és a többi csak utána jön
Egy nő ezt még tudattalanul is ferdíti, és a belső mindenekfeletti fölényét hangsúlyozza, hogy így is szűrje a potenciális próbálkozók bő körét.
Ettől függetlenül a külső megjelenés alapján fog választani, nem a belső alapján. Ill. a belső alapján, MIUTÁN a külsővel támasztott tudatalatti feltételeknek megfelelt az illető
24.
A külsőn lehet javítani, a személyiség viszont nem változtatható meg, maximum részben, így annak szarabb akitől ez utóbbit várják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!