Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről a Puzséros beszélgetésről az incelekkel kapcsolatban?
Érdemes végighallgatni.
Kíváncsi vagyok, hogy te mint nő vagy férfi mit gondolsz?
Ezek után nem tudom komolyan venni amikor az inceleket kiáltják ki gyűlölködőknek. Nekem nagyon úgy tűnik, hogy az inceleket sokkal jobban gyűlölik mint fordítva.
Ameddig szájaltál itt a válaszolókkal, le is írhattad volna nagy vonalakban hogy mit mondott.
Amúgy Puzsér egyetlen erőssége a történelemismerete, nem pedig a társadalomkritikája (beszéljen akármilyen témáról) így alapból nem csüngnék minden szaván pl az incelkérdésben.
Puzsér a legjobb
Onnan tudni hogy teljesen igaza van, hogy meg sem próbálják megcáfolni. Hiszen nem is tudják
Itt sem
Nem nézem meg a videót.
Nálam akkor vágta el magát (pedig férfi vagyok), és azóta nem is bírom hallgatni amúgy, amikor arról értekezett üvöltve mekegve, hogy a nőket nyugodtan ki lehet használni egy kis szex reményében, mert az a szegény, sokszor elutasított srácoknak jár, és hát a nők végülis úgyis könnyen találnak maguknak komolyabb kapcsolatot is, nem kell őket sajnálni.
De már azért egy bunkó parasztnak tekintem, mert 10-es skálán osztályozza a nőket. Nem tűnik olyannak egyáltalán, mint aki baromira kultúr vitát folytatna a kérdésről, akárhányszor szólalt meg a nőkről. És más férfi ismerőseim is erősen nőgyűlölőnek tartják, de sokan mások szerint is az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!