Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi abban a jó az itt lévő felső középosztályból származó nőknek, hogy a 500-1M havi bevételüket átlagosnak beállítva próbálják további mélységekbe taszítani a valóban átlagos férfiak önbecsülését?
9. Ez jó nagy baromság. Egy haverom az Unixnál dolgozik raktárban Pesten, ami az egyik nagy raktáros cég. 2 műszakban heti 45 órában dolgozik és minden második héten kötelező egy hétvégi napon is bemenni. Nettó 200-230 körül keres teljesítménytől függően.
11. Híreket szoktál olvasni, vagy csak a saját kis buborékodban élsz? A budapesti átlagfizetés (vagy medián fizetés) sincs ennek a közelében sem. Olyan szürreális számomra amikor a jól kereső emberek egyáltalán nem tájékozottak a valósággal kapcsolatban, csak a saját kis világukban élnek. Még a csóróktól ezt jobban megértem, de a jómódúakból többet néznék ki.
9: Rosszabb a helyzet. Hacsak nem nyalizól Chad kinézet mellett, Budapesten is nehéz lesz 600e nettó fölötti fizetést elérni senior mérnökként is. Ugyanakkor igen, azt a 350et kézbe villanyszerelőként már megkapod keleten, az ország lelepukkantabb putri helyein is úgy, hogy összesen dolgozol két órát egy sör mellett haverokkal beszélgetve.
Persze ahogy a 8 -as válaszban írtam, ez az egész mindegy is, mivel a sok pénzre sem mennek a nők. Ők Chadet kergetik.
15. De ott teljesítménybér van, haveromat is úgy vették fel, hogy a hirdetésben bruttó 400 volt, de annak egy jó nagy része teljesítménybér és annyit csak akkor kapsz ha iszonyú szerencsés vagy. Ha nem dolgozol elég gyorsan, ügyesen, nincs szerencséd a kapott árukkal, akkor nem fogsz nettó 300-at keresni, hanem sokkal kevesebbet.
A targoncás meg nyilván picivel többet keres alapbérben is, mint a legegyszerűbb raktáros pakoló biorobot (amilyen az én haverom).
#6: "már itt is megjelentek."
TUdomásul kéne venni, hogy nem homogén massza vagyunk.
És igen, akinek olyan végzettsége és munkája van, ahol ez az átlagkereset, az a férfitől is el fogja ezt várni.
Engem is lepontoztak, mert ezt mertem írni: "
Nem tomm ki akad ki egy csóró burkoló, vízvezetékszerelő, festő-mázoló.... fizetésén"
Ezeknek semmilyük nincs. Soha nem hívnak szakmunkást. Itt sírnak, hogy csórók közben munkát csak kívülről láttak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!