Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet teljesen ismeretlenül szinte már a második beszélgetésnél szerelmes sok férfi?
Figyelt kérdés
Nem először tapasztaltam azt hogy mikor elkezdtem beszélgetni egy férfivel internetről szinte már a második beszélgetésnél szerelmet vallott és hogy velem tudja elképzelni az életét... Úgy oda bújna hozzám és társai stb. én abszolút nem értem ezt még nem is találkoztunk, miért van ez így?2022. máj. 28. 12:14
11/19 anonim válasza:
Semmit nem jelent. Nyilván nem szerelmes, én ezeket "meg se hallom".
12/19 anonim válasza:
Valakinél egy szia is elég. Arra gondol, hogy "wáóóóó... ez biztos le akar pippantani!".
13/19 anonim válasza:
Szerintem az #5-ös nagyjából leírta a lényeget.
Amúgy nőből is van ilyen: az 1. randi után már naponta hosszasan írt chaten, kb. mintha kapcsolatban lennénk. Aztán a 2. randi után, amikor mondtam neki, hogy szerintem nem egymást keressük, olyan műsort csinált, mintha egy 3 éves, tökéletes kapcsolatnak vetnék spontán véget... 31 éves volt a nő, vagyis nem valami fruska.
14/19 anonim válasza:
Rossz emberekkel ismerkedsz! Épp eszű ember nem dobálózik ilyesmikkel, és főleg nem érez így attól, hogy valaki 3 mondatot váltott vele.
15/19 anonim válasza:
A szerelem is ilyen, kérdező. De elsőre nehéz kiszűrni, hogy ez szerelem vagy meg akar fektetni vagy magányos.
16/19 anonim válasza:
15-ös Online szerelem nem létezik. Még nem is találkoztak, lehet, hogy az 1. randin kiderülne, hogy a bele kifordul az illatától, és gördülékenyen 1 mondatot nem tud elmondani, nem beszélve, hogy kéretlenül fogdossa stb.
17/19 anonim válasza:
Kérdező, ezt csak a lukért mondják.
18/19 anonim válasza:
Sok a bal*ász, vagy csak megy a beetetès - 2 véglet , egyik sem egèszsèges állapot
19/19 anonim válasza:
Akár komolyan írják, akár nem, baj van.
Ha komolyan írja - kapcsolatfüggő, rögtön szerelembe esik, mert ki van éhezve a szeretetre, ez a típus energiavámpír
Ha nem komolyan írja, akkor természetesen csak be akar gyorsan fűzni.
Egyik sem jobb a másiknál, csak másként szívsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!