Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet teljesen ismeretlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet teljesen ismeretlenül szinte már a második beszélgetésnél szerelmes sok férfi?

Figyelt kérdés
Nem először tapasztaltam azt hogy mikor elkezdtem beszélgetni egy férfivel internetről szinte már a második beszélgetésnél szerelmet vallott és hogy velem tudja elképzelni az életét... Úgy oda bújna hozzám és társai stb. én abszolút nem értem ezt még nem is találkoztunk, miért van ez így?
2022. máj. 28. 12:14
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
Nem mondom, hogy mindenkinél, de egyeseknél szerintem ez csak beetető szöveg, hogy minél hamarabb nunihoz jussanak.
2022. máj. 28. 12:14
 2/19 anonim ***** válasza:
85%

Nálam eddig fiatal nők csinálták ezt. Párszor láttak élőben, rám írtak messengeren és már kb az 5. mondatuk hasonló volt.

De egyébként én is elég hamar tudok kötödni, de nem merem kinyilvánítani ilyen korán.

Ha magamból indulok ki, akkor szerintem a magány, illetve hogy elég elbaszott gyerekkorom volt.

2022. máj. 28. 12:20
 3/19 anonim ***** válasza:
88%
Gorcsosen akarnak valakit. Regen en is tul hamar beleeltem magamat az ismerkedesbe es ez ra is ment az egeszre. Kellett egy kis ido mire rajottem, hogy ez hulyeseg es meg kontraproduktiv is.
2022. máj. 28. 12:25
 4/19 anonim ***** válasza:
67%
Az ilyen erős warning!
2022. máj. 28. 12:28
 5/19 anonim ***** válasza:
95%

"de egyeseknél szerintem ez csak beetető szöveg, hogy minél hamarabb nunihoz jussanak."

Igen, ez is benne van a dologban, de szerintem ez a ritkább alkalom. Nem hiszem, hogy ezzel sok nőnél el lehetne érni sikert.

Az igazi oka szerintem az, hogy mentálisan nem biztos, hogy teljesen épek az ilyen emberek és nagyon ki vannak éhezve a szeretetre és magára a szerelem érzésére. Így, ha már bárki olyan az életükbe kerül aki egy kicsit szimpatikus nekik akkor jön a képzelgés és úgymond ezek a tévhit szerű érzései amit a fejében lévő kreált személy iránt érez, az arra zúdul rá akivel éppen megismerkedett. Nem tudom, hogy érthető-e így a megfogalmazás, de láttam már több ilyet.

2022. máj. 28. 12:28
 6/19 anonim ***** válasza:
88%
Úgy lehet, hogy egy csajozásban sikertelen pasi, és alig várja, hogy legyen végre egy csaja.
2022. máj. 28. 12:30
 7/19 anonim ***** válasza:
90%

Egyetértek azokkal, akik szerint ez inkább a magány miatt van, nem mert beakar hülyíteni. Esetleg komolyabb gondok is lehetnek a háttérben, fejben.

Igaz nem második beszélgetésre, de egy-két mentális beteg nő engem is megtalált már, akik hasonlót adtak elő.

2022. máj. 28. 12:32
 8/19 anonim ***** válasza:
31%

Az egyik oka a felgyorsult "világ(nézet)". Vannak akik nem akarnak sok időt rászánni egy kapcsolat "hosszadalmas" kialakítására, mivel lehet, hogy nem is lenne elég idejük, türelmük hozzá.

A második ok talán az eddigi próbálkozásaik számában keresendő. Egyes emberkék már relatíve a sokadik elutasítást kapják, ami nem biztos, hogy előbb, hanem inkább utóbb realizálódott bennük. Ezért fel is akarják gyorsítani a folyamatot, hogy még az elején kiderüljön a másik fél álláspontja.

A harmadik ok pedig szerintem az első 2-ből származik, miszerint nem igazán van veszítenivalója az ilyen gondolkodású embereknek.

Ha rövid időn belül visszautasítanak valakit, akkor nem sok időt és energiát veszített, az-az minimális a veszteség.

Ha beleegyezik a másik fél az ismerkedésbe, akkor meg duplán nyert az ügy, mert még csak különösebb erőfeszítést sem kellett tennie a jutalomért cserébe.

Amúgy a természetben is az számít nyerőnek, ami minimális energiával a legtöbb nyereséget szerzi... :,D

2022. máj. 28. 12:32
 9/19 anonim ***** válasza:
90%
Azt hiszik, hogy így előbb megkapnak. Ezeket le is szoktam építeni, komolytalan teljesen.
2022. máj. 28. 12:36
 10/19 anonim ***** válasza:
18%
Csak ilyen férfival volt dolgom és én is mindig hamar szerelmes lettem /fellángoltam. Nem akart senki senkit megfektetni, gyorsan jött az érzés. A szerelem ilyen. Egyrészt értem, amit a kérdező mnond, hogy ez belevetités, másrészt őszintén : nem ez a szerelem lényege ? Ez maga a szerelem.
2022. máj. 28. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!