Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyeim, léteznek köztetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyeim, léteznek köztetek olyanok, akiknek valóban nem számít a szex egy párkapcsolatban, hanem kizárólag az érzelmek?

Figyelt kérdés
Vannak olyan nők (nem feltétlenül aszexuálisokra gondolok), akiknek nem igazán számít a szex, és nem érdekli őket, ha egy férfinek túl kicsi a pénisze, vagy ha technikailag béna az ágyban, mert a kapcsolat érzelmi része sokkal fontosabb nekik a szexualitásnál, és ha az érzelmi töltet megvan a partner felé, akkor vele maradnak és hűségesek hozzá a rossz szex ellenére is?

2022. máj. 28. 06:58
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok nő akarna maszturbátor vagy guminő lenni. Legegyszerűbb az önzőséget ráfogni a méretre/bénaságra. Hát fejlődjön az a jó ember ha annyira béna és ismerje meg a női testet. Miért kéne a szexnek ennyire egyoldalúnak lenni? Szerintem felejtsd el mert ilyen nőt nem fogsz találni.
2022. máj. 28. 08:47
 12/27 anonim ***** válasza:

Erre amúgy egyszerű a válasz. Tedd fel magadnak a kérdést:

Együtt lennék-e olyan pasival, aki nem tud kielégíteni rendesen, vagy keresek olyat, aki igen?

Szívesen!

2022. máj. 28. 09:02
 13/27 anonim ***** válasza:

Nekem pl. nem annyira fontos a szex, nincs nagy libidóm, viszont azt elvárom, hogy ha van, akkor jó legyen. A kicsi péniszt még lehet, el tudnám fogadni, erről nem tehet és a szex nemcsak a reszelésből áll, de a technikailag béna nekem nonszensz. Van keze, van nyelve, van szája, van kismillió segédeszköz, amivel élvezetessé lehet tenni a szexet. Ha ezeket nem hajlandó fejleszteni, nem hajlandó tanulni, akkor ő nem technikailag béna, hanem egy önző pcs, aki csak a saját szexuális kielégülésével foglalkozik és maszturbálásra akarja használni a testem.

Sőt, olyan pasival sem akarnék lenni, aki képes megdugni, miközben látja, hogy marhára nem élvezem.

2022. máj. 28. 09:20
 14/27 Mathus ***** válasza:
a kérdésre: ha vmi egészségügyi probléma miatt nem áll fel, akkor fordulj andrológushoz. nem rocket science ez, rengeteg műtéti meg gyógyszeres megoldás van, igaz pénzbe kerül, de még mindig olcsóbb mint vmi kényszerkapcsolatban, alacsony önértékeléssel elcseszni a másik, meg a saját életed is.
2022. máj. 28. 09:21
 15/27 anonim ***** válasza:
Itt a főkérdés az hogy te miért dugnál egy nőt rendszeresen úgy hogy csak megtűr magán és neked ez hogy lehet kielégítő? Hiszen eleve így keresel partnert ugyebár. Hányinger az ilyen.
2022. máj. 28. 10:09
 16/27 A kérdező kommentje:

15-ös, nem így keresek partnert, én nem is tudom, hogy milyen vagyok az ágyban, hiszen nem tudok egy másik ember bőrébe bújni, hogy megtapasztaljam.

A kérdést azért írtam, mert gyenge az önbecsülésem, és nem hiszek magamban.

Egyébként pedig vegyük azt a szélsőséges esetet, hogy a legjobb szándékaim és nagyon sok próbálkozás után is béna maradok a szexben. Pedig tényleg nem akarok rosszat a partneremnek. Ilyenkor mi van? Aki szar az ágyban, az dögöljön meg egyedül?

2022. máj. 28. 10:20
 17/27 anonim ***** válasza:
Ha nem is tudsz fejlődni és béna maradsz az ágyban akkor keress egy aszexuális nőt és mellette járj prostihoz vagy intézd el magadnak. A partnered nem guminő.
2022. máj. 28. 10:25
 18/27 A kérdező kommentje:
Sajnálom, inkább egy átlagos nőt keresek, aki eltűri az ócska szexet.
2022. máj. 28. 10:28
 19/27 anonim ***** válasza:
91%
Akkor minden másban nagyon jónak kell lenned. Különben az első adandó alkalommal lelép. És jól is teszi. Egy önző gyökér vagy
2022. máj. 28. 11:09
 20/27 A kérdező kommentje:

Igen, ez tényleg önzés. De én azért reménykedem benne, hogy találok egy igazi szentet, aki akkor is velem marad, ha nem jó a szex. Nem szeretnék csak prostikhoz járni egész életemben. Ha valaki eléggé szeretne, hogy így is velem maradjon, azért hálát adnék Istennek.

Az élet sajnos nem tökéletes. Önző vagyok, gyarló vagyok, ember vagyok.

2022. máj. 28. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!