Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csodának is ritkaságnak számít egy olyan nő akinek elegendő ha a férfi 240.000 nettó jövedelemmel rendelkezik, valamint 13 cm az intim mérete?
@21
Nem tudom, miért kell kiforgatni a szavait! Szintén nő vagyok, hasonló fizetéssel, (netto 450) - Nyilván nem sok, de egy alapéletre elég!
Nyilván nem havi 3 nyarálsról van szó, hanem inkább évi 3! Engem igenis zavarna, ha nem tudnánk evente 1x külföldre menni, vagy nem tudnánk befizetni a számlákat, vagy ha fillérezni kellene a boltban! Netto 240 éhenhalni is kevés! Ha nem olyan férfit választok párnak, aki hasonló színvonalon él, hogyan fog működni a kapcsolat!? Csak mert akkor két lehetőségem marad! 1, Otthon maradok én is, mert neki nincs pénze koncertre, utazni, nyaralni stb.re) Ez nem opció, nem szivesen adok le a megszokott életszinvonalamból! 2, Fizetem az ő részét is! Nyilván ez sem opció!
És akkor abba még bele sem mentem, hogy nem tudna komolyra fordulni a dolog, mivel szeretnék gyereket! (Normális nő nem szül ennyi pénzre)
7. De te pesti vagy? Hány éves vagy? Én pl. vidéki pályakezdő diplomásként keresek ennyit gazdasági területen. Pesten megint más, ott 100 ezerrel több lenne a kezdő fizum is. Vagy 5 év tapasztalattal is már jóval több lenne, mint pályakezdőként.
De egy észlény sem képes beírni, hogy hány éves, hány év tapasztalattal keres ennyit, melyik városban, milyen területen. Nehogy össze lehessen hasonlítani a fizukat jobban.
Meg egy százassal több lenne az albérleted is ;).
Ha a nők nem állnek le, eletben semmit el nem ért, csóró, lúzerekkel, akkor lelketlenek??? 🤣
Mi párommal 280at keresünk, albiban élünk és mi megoldunk belőle mindent. Legjobb barátnőm havi félmilliót keres és nem elég neki. Testvérem havi másfél milliót keres és nem elég neki! Szóval minél több van, annál többet költ az ember. Mindig próbálnak a takarón túl nyújtózkodni.
Egyébként pedig csak az érzéseink teljes megtagadásával tudunk számítóak lenni. A szerelem nem nézi az anyagiakat, se mást se. Vagyis ha anyagiaskodunk, akkor nem vagyunk szerelmesek. De persze nincs azzal baj, ha valakinek a szerelem nem fő prioritás, mások vagyunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!