Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magasnak és izmosnak lenni tényleg ekkora előny a társkeresésben?
Láttam egy 190 fölötti izmos 35 körüli férfit egy 25 körüli szilikon mellű fullos cicababával akiről mindenki azt hinné hogy csak kőgazdag férfiaknak ad csak esélyt,
erre meg a srácnak egy ilyen 15 év körüli ütött kopott Golfja van és a munkaszállóba mentek be ahol az ukrán építőmunkások laknak főleg meg bölcsész diákok...
Magasnak kell lenni, az izom nem számít annyira. A magasság a torta, az izom meg a tejszínhab rajta.
"egy 25 körüli szilikon mellű fullos cicababával":
Azaz átlagos kinézetű proli nővel. A jó nők nem ilyenek.
"I'm Zsófi. I used to be a barista and brew coffee on a daily basis until I discovered how cool coding is"
Lyaly, micsoda Szteszi, pfffff....
Igen, nekem olyan vallam van. Rohadtul "tetszik" is a noknek :)
37F incel
Állandóan ezzel a magassággal jöttök, unalmas már.
Én 190 cm magas vagyok, sportos izmosabb alkat. DE! K**rvára nem vagyok jóképű és így nem is tetszem senkinek. Sajnos az egész fejemet jó lenne lecserélni akkor lenne több esélyem de nem lehet.
Így buktam.
Bárkinek odaadnék 5-8 cm-et csak jóképű lehessek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!