Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek kigyúrt incel-ek?

Figyelt kérdés
Vagy amelyik férfi tisztességesen kivan gyúrva annak tuti lesz nője?
2022. máj. 25. 16:59
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, nézd meg a szektád másik két tagját. És akkor kiderül.
2022. máj. 25. 17:01
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen....
2022. máj. 25. 17:02
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Ritka esetben előfordulhat, de az incelek nagyresze kövér!
2022. máj. 25. 17:20
 4/10 anonim ***** válasza:
96%
volt olyan gyúrós ismerősöm, aki sehogy sem tudott ismerkedni. egyszerűen nem tudott beszélgetni a nőkkel.
2022. máj. 25. 17:32
 5/10 anonim válasza:
23%

Én is ilyen vagyok.Hímsoviniszta vagyok és incel.Akik ismernek azok tudják hogy tele vagyok, de piszkosul.30 éves vagyok, eddig már mindent kipróbáltam, vagy megcsináltam amit sokan max néha csak filmekből láttak még.Mindent a pénzem miatt.Ha szedek fel nőt, mindig éreztetem vele, hogy hol a helye,puncson ismerkedem csak,elittárs már nagyon felhígult.Pénzem miatt gyúrok, elég keményen.erről csak dióhéjban szeretnék írni, mert lehet felismerne valaki.Évek óta a hazai testépítő versenyeken top5-ben végzek, ez azért jelzi remélem, milyen szinten van a kinézetem.Ezért is tudnék rengeteg csajt felszedni, de így nem érdekelnek.csak akkor ha a puncson szedem fel őket, és tudják érzik hogy csak a pénzem miatt vannak velem.Élhetnek a luxuban, vezethetik a kocsijaimat,elviszem őket kirándulgatni, de mindig éreztetem velük hogy hol a helyük.megfőzik az ebédet ha kérem, elém is rakják, néha kérem ha eszek közben mosogasson.

Sokszor meztelen takarítást kérek, azt is szó nélkül megcsinálják.

Hazai playmate kínálatból is voltam már sok lánnyal, többel éltem is pár hónapos, ideköltöözk az élvezem a luxust féle kapcsolatok voltak ezek.

konkrét neveket itt sem akarok írni, de sok olyan lány is megfordult nálam, akiket mostanában a fókuszban vagy tények extrában mutogatnak, mint haza celebek.

mindenkinek megvan az ára, nekik is megvolt.

2022. máj. 25. 17:46
 6/10 anonim ***** válasza:
59%

"Ritka esetben előfordulhat, de az incelek nagyresze kövér!"

Èn eddig a másik végletre gondoltam.

2022. máj. 25. 17:48
 7/10 anonim ***** válasza:
77%

5

Napi álmodozás megvolt.

2022. máj. 25. 18:38
 8/10 anonim ***** válasza:

És mindezek mellett nagyon szerény is vagy.

2022. máj. 25. 20:51
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

"Ritka esetben előfordulhat, de az incelek nagyresze kövér!"

Hát a legtöbb "incel szerű" ismerősöm és jómagam se mvagyok kövér. Sőt kifejezetten vékonyak vagyunk, van köztünk gyúrós is és meglepő módon a legkövérebb haveromnak van egyedül komoly kapcsolata... nahát...

2022. máj. 25. 22:04
 10/10 anonim ***** válasza:
57%

"Én is ilyen vagyok"

Marmint incel?

"Hazai playmate kínálatból is voltam már sok lánnyal"

Ilyenkor szoktam azt mondani, higy kezd felhigulni az incelszakma....

A kerdesre valaszolva: a kigyurt incel neve a gymcel. Keress ra :)

37F incel

2022. máj. 26. 00:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!