Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem annyira vonzó férfiak mennyivel nehezebb így lányt találni?
Mennyire befolyásolja a külsőtök a párkeresést, illetve máshogyan bánnak veletek az élet többi területén mint egy átlagon felüli kinézetű sráccal?
Nekem például elég sok olyan eset van, hogy lányok egy társaságban nem akarnak észrevenni, úgy tesznek mintha ott se lennék, vagy pl. Kerülik a testi kontaktust, vagy grimaszolva néznek stb.
Ellenben látom, hogy tipikus jól kinéző srácok szórakózóhelyeken dőzsölnek. Még, hogy a külső nem számít.
Én izmos vagyok és jóképű.(masok szerint,mert nem vagyok önimádó)Le se lehet vakarni a nőket.Tudod, látod már a tekintetükből hogy nem vagy közömbös a számukra.
Azt még elmondhatom hogy nincs kiemelkedő keresetem sem és nem is vagyok gazdag sem.Átlagos, netto 300 körül keresek, nem menő diplomával.
Viszont más téren másoknak vannak előnyei.Pldául lehet hogy te 100×jobb horgász vagy,mint én.Vagy sokkal jobb a kézügyességed,vagy okosabb vagy.
Neked ezt dobta ki a gép,másoknak meg mást."Ebból kell dolgoznunk,amink van".
-szokták mondani.
"Nem annyira vonzó férfiként" is lehet nőd, csak kérdés, hogy milyen...
Szóval az ellentmondás ott van ,hogy sokan itt ezen az oldalon is azt tanácsolják, hogy "lejjebb kell adni az igényekből"... de milyen igényekből?
Ezt nem az ember dönti el TUDATOSAN? hogy kihez vonzódik, hanem az alapvető "programozásunk". Úgy vagyunk kódolva, MINDENKI, hogy vannak bizonyos dolgok amelyek vonzóak számunkra.
Pl.: erre a csajra SENKI nem fogja azt mondani, hogy nem vonzó, nem szép: [link]
Ő rá már azért többen: [link]
Ő rá viszont szinte senki: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!