Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg már a teljesen átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg már a teljesen átlagos nők is csinosnak számítanak a férfiak többségének?

Figyelt kérdés
Sokszor teljesen átlagos nőkre a férfiak zöme rámondja hogy csinos....ennyire mindegy a férfiaknak?
2022. máj. 25. 07:47
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
71%
A csinos és a szép nem ugyanaz a fogalom. Egyébként nagyon sok csinos és szép nő sétál az utcákon. Szépnek lenni nem az elit kiváltsága és nem is akkora dolog, hogy körbe kéne rajongani valakit csak azért, mert szép.
2022. máj. 25. 09:14
 12/24 anonim ***** válasza:
25%
Igen
2022. máj. 25. 09:17
 13/24 anonim ***** válasza:
82%
Azok a nők, akik adnak magukra és nincs semmi genetika betegségük vagy nincsenek elhízva, azok többnyire csinosak. Ez nem egyenlő a szépséggel. Szerintem azok a férfiak is többnyire vállalhatóan néznek ki, akik hasonló paraméterekkel rendelkeznek (ápolt, sportos, az előnyös tulajdonságai kiemelésére fókuszál), csak ők egyrészt sokkal kevesebben vannak, mert kisebb a társadalmi elvárás a külsejükkel szemben, másrészt nincs rájuk ilyen "szakkifejezés", mint nőnél a csinos. Ezen egyébként sokat gondolkodtam már, hogy olyan férfiakra mit lehet mondani, akik nem kifejezetten jóképűek, de úgy egyébként teljesen rendben vannak külsőleg.
2022. máj. 25. 09:49
 14/24 anonim ***** válasza:
31%

"Ezen egyébként sokat gondolkodtam már, hogy olyan férfiakra mit lehet mondani, akik nem kifejezetten jóképűek, de úgy egyébként teljesen rendben vannak külsőleg."

Nagyon egyszerű

Mivel a modern társkeresés terén ők is a "hulladékot" gyarapítják, ezért rájuk is nyugodtan mondhatod a "ronda" jelzőt. Női szemmel azok.

Az hogy egy férfi külsőleg "rendben van" a kutyát nem érdekel manapság, míg ha egy nő van rendben az már a "csinos" kategória. Ez van

2022. máj. 25. 10:05
 15/24 anonim ***** válasza:
95%
Én mindig úgy gondoltam, hogy ha valakire azt mondják csinos az egyet jelent azzal, hogy jól öltözött, jó a stílusa, szépen meg van csinálva a haja úgy alapból igényes a megjelenésére. Ettől még nem lesz valaki szép, vagy vonzó, egy alapból ronda ember is lehet simán csinos.
2022. máj. 25. 10:20
 16/24 anonim ***** válasza:
56%
Igen, lyuk-lyuk alapon. Az átlag pasik, akikből a legtöbb van, ők meg átlag alattinak számítanak a nők szemében.
2022. máj. 25. 11:21
 17/24 anonim ***** válasza:
11%

,,

Csinos: Kb. minden második 18-35 közötti nő, akiket az utcán látok."

Jó igénytelen lehetsz, ha neked minden 2. nő csinos.

2022. máj. 25. 11:22
 18/24 anonim ***** válasza:
57%

17. A legtöbb férfi így működik. Pont ezt mondom, egy átlag férfi 100-ból 50 nőt jó külsejűnek talál, egy nő 100-ból 5 férfit.

És csinos alatt annyit kell érteni, hogy felállna rá a farkam, nem azt hogy elvenném feleségül csak mert helyes.

2022. máj. 25. 11:30
 19/24 anonim ***** válasza:
84%
Nekem jó ha minden 4. nő bejövős. Pl a túlsúlyos nőket nem szeretem, márpedig az rengeteg van 25 felett.
2022. máj. 25. 11:36
 20/24 anonim ***** válasza:
100%

Hogy kinek mi az átlagos vagy csinos, az annyira, de annyira szubjektív, hogy ilyen kérdések esetén sosem lesz egyetértés a válaszokban.

Persze igen, vannak a nagy többség által szépnek nevezett emberek. Pl.: Sokan majd elolvadnak a számomra leírhatatlan nevű Emily Rajtakowski vagy mi a töklámpás nevű hölgytől, nekem mindig egy puffasztott szájú vértelen ropi lesz. A másik - ha már említésre került - Maisi Williams, aki nem a tipikusan "csinos" kategória a fősodor szerint, ugyanakkor szerintem igenis szép nő a maga módján.

Egyszerűen fogadd el, igen, a férfiak többségének az "átlagos" nők is simán beférnek a "csinos" kategóriába, és nem feltétlen azért mert végre szexelni akarnának bárkivel-is. (Bár a többségre valószínű, hogy ez az igaz...)

Mások szimplán túl látnak - még ha tévesen is - a külsőségeken...

2022. máj. 25. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!