Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg már a teljesen átlagos nők is csinosnak számítanak a férfiak többségének?
"Ezen egyébként sokat gondolkodtam már, hogy olyan férfiakra mit lehet mondani, akik nem kifejezetten jóképűek, de úgy egyébként teljesen rendben vannak külsőleg."
Nagyon egyszerű
Mivel a modern társkeresés terén ők is a "hulladékot" gyarapítják, ezért rájuk is nyugodtan mondhatod a "ronda" jelzőt. Női szemmel azok.
Az hogy egy férfi külsőleg "rendben van" a kutyát nem érdekel manapság, míg ha egy nő van rendben az már a "csinos" kategória. Ez van
,,
Csinos: Kb. minden második 18-35 közötti nő, akiket az utcán látok."
Jó igénytelen lehetsz, ha neked minden 2. nő csinos.
17. A legtöbb férfi így működik. Pont ezt mondom, egy átlag férfi 100-ból 50 nőt jó külsejűnek talál, egy nő 100-ból 5 férfit.
És csinos alatt annyit kell érteni, hogy felállna rá a farkam, nem azt hogy elvenném feleségül csak mert helyes.
Hogy kinek mi az átlagos vagy csinos, az annyira, de annyira szubjektív, hogy ilyen kérdések esetén sosem lesz egyetértés a válaszokban.
Persze igen, vannak a nagy többség által szépnek nevezett emberek. Pl.: Sokan majd elolvadnak a számomra leírhatatlan nevű Emily Rajtakowski vagy mi a töklámpás nevű hölgytől, nekem mindig egy puffasztott szájú vértelen ropi lesz. A másik - ha már említésre került - Maisi Williams, aki nem a tipikusan "csinos" kategória a fősodor szerint, ugyanakkor szerintem igenis szép nő a maga módján.
Egyszerűen fogadd el, igen, a férfiak többségének az "átlagos" nők is simán beférnek a "csinos" kategóriába, és nem feltétlen azért mert végre szexelni akarnának bárkivel-is. (Bár a többségre valószínű, hogy ez az igaz...)
Mások szimplán túl látnak - még ha tévesen is - a külsőségeken...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!