Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évesen már nem lehet megtalálni életem szerelmét, mert minden hasonló korú hölgy már megtalálta, jól gondolom?
Figyelt kérdés
Szóval ennyi idős korukra a nagy részük szinte már megtalálta. De már az 5-6 évvel fiatalabb nők többsége is. Akkor kész ennyi volt?? Ráadásul sose volt barátnőm ez is hatalmas baj. Most már örüljek ha ki merészkedek valahova és összejön pár kaland maximum vagy még az se. De ott is nagyon fiatalok lennének gondolom. F2022. máj. 24. 09:43
11/15 anonim válasza:
Hasonló korú? Miről beszélsz kérdező? 30 évesen te csak 30 évessel ismerkedhetsz? Segítek: Nem.
Én 28 éves vagyok és a párom 22 éves. 30 éves férfiként én a helyedben olyan 22-29 körüli nőkkel ismerkednék.
12/15 anonim válasza:
Inkább az elvárások miatt nehezebb . Erre a korra a legtöbb nő talpra esett férfit szeretne , és senkit sem érdekel kinek milyen lapokat osztott az élet.
13/15 anonim válasza:
Barátnőm baráti társaságában kb a fele szingli, csak meg kell őket találni.
14/15 anonim válasza:
megtaláltam, de nem kellettem neki
15/15 Senior Séf válasza:
Én 40 voltam, amikor megtaláltuk egymást. És tudod mit? Ha korábban találkozunk, valószínűleg nem lett volna belőlünk semmi. Ehhez meg kell érni! Mert nem elég megtalálni az igazit, neked magadnak is igazivá kell válnod. Megismerni, megtanulni (és elfogadni!) a másik nem gondolkodását, lelkivilágát, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!