Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évesen már nem lehet megtalálni életem szerelmét, mert minden hasonló korú hölgy már megtalálta, jól gondolom?
Így van 30 felett egy nő sem szakít soha. :)
ÉN azt látom nagyok sok nőnél , ohgy már a 3-4-5. élete nagy szerelmével van :)
Teljesen jól gondolod kérdező
Ez a valóság
A fiatalabbak nem tetszenek? 20-22 évesek? Közöttük még bőven találsz olyat, aki nincs elkötelezve.
Egy barátom nemrég jött össze egy 29 évessel és ő 22 éves és remekül megvannak. A harmincas pasik még simán összejöhetnek huszonévesekkel. Én nem látom ezt a helyzetet ennyire rossznak. Pont most jön az az időszak, amikor már nem tizenévesekkel kell összejönni, akik még éretlenek a felnőtt kapcsolatokra, hanem végre tudsz huszonévesekkel is, amiből akár hosszútávú kapcsolat is lehet.
9#
Mégis minek próbálod áltatni szerencsétlent?
Te is tudod, más is tudja hogy semmi esélye nincsen (ha eddig nem jött össze semmi) és ezt valószínűleg még a kérdező is tudja legbelül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!