Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még olyan 30 körüli férfiak akik családot szeretnének?
Figyelt kérdés
2022. máj. 22. 22:42
2/14 anonim 

válasza:

Igen, én szeretnék, csak nem most azonnal, meg nagyon nem mindegy, hogy kivel. 1 vagy 2 gyereket tudnék elképzelni, anyagi szempontból minden meg is van hozzá, hogy megteremtsem. Viszont ami ennél sokkal nehezebb az olyan párt találni, akivel hosszútávon el tudom képzelni az életem, vagy hogy a gyermekeim anyja legyen.
4/14 anonim 

válasza:

Én szeretnék, de nem hiszem, hogy lesz rá lehetőségem.
5/14 anonim 

válasza:

Nem mindenki tudja , de kell hozzá egy jó mentális állapot is.. sokan csak úgy belevágnak .
6/14 anonim 

válasza:

Van feleségem és két lányom (4 és 2 évesek).
31F
7/14 anonim 

válasza:

Szeretnék, de ronda és alacsony vagyok, így soha nem lesz. 36/F
8/14 nemaRendőrség 

válasza:

Akinek nem jött össze addig annak nagyon nem is fog. Ha nincs legalább egy gyűrű a fiókban akkor ennyi volt
9/14 anonim 

válasza:

Persze hogy vannak ilyenek
Csak ők vagy már intézik is a családalapítást a kedvesükkel, vagy pedig a kutyának sem kellenek, nemhogy családot alapítson velük egy nő
Szóval vagy elhalászod valakinek a paliját, vagy beletörődsz hogy nincs erre alkalmas férfi
10/14 VincentLaw 

válasza:

Rengeteg ilyen van, csak azok láthatatlanok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!