Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz kapcsolat vagy a magány inkább? Melyiket választanátok és miért?
Figyelt kérdés
Szavazást nemekre bontottam.2022. máj. 22. 16:27
11/12 anonim 

válasza:

Inkább a magány.
Én már mindkettőt megéltem. Sosem voltam szerencsés a kapcsolatokban.
A magány is rossz érzés, de magányosként lényegében csak önmagadért felelsz. Míg ha egy rossz kapcsolatban vagy, akkor úgy érezheted, hogy két ember terheit egyszerre cipeled, és szinte egy koloncként van rajtad a másik. Aki csak elvesz, de nem ad vissza belőle semmit.
Ráadásul szingliként ott van legalább a remény, hogy megismerkedsz valakivel, akivel boldog lehetsz. Tudsz álmodozni. Sőt, tudsz beszélgetni, nyitottnak lenni. Míg ha egy rossz kapcsolatban vagy, akkor azon kapon magad, hogy kilátástalan a jövőd mellette, de mások felé sem tudsz nyitni, mert nem akarsz hűtlen lenni.
12/12 anonim 

válasza:

A szar kapcsolatban igy erzem, hogy minuszban vagyok. Ha sikerul belole kilepni es szini vagyok, akkor ugy erzem, hogy feljebb leptem, mondjuk akkor vagy a 0-án. Így érzem hogy adtam magamnak eselyt megtalalni a boldogsagot, nem pedig egy szar alak mellett rohadok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!