Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Rossz kapcsolat vagy a magány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz kapcsolat vagy a magány inkább? Melyiket választanátok és miért?

Figyelt kérdés
Szavazást nemekre bontottam.
2022. máj. 22. 16:27
A kérdező szavazást indított:
Rossz kapcsolat (nő)
Magány (nő)
Rossz kapcsolat (férfi)
Magány (férfi)
42 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
80%
A magány nem jó érzés, de teljesen más jellegű, mint egy stresszes és fájó rossz kapcsolat megléte ahol érzelmileg folyton atrocitás vagy fájdalom ér. Akinek volt rossz kapcsolata az tudja, hogy sokkalta rosszabb, mint magányosnak lenni.
2022. máj. 22. 16:30
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Rossz kapcsolatban semmiképp sem lennék!

34/f

2022. máj. 22. 16:32
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ.Akinek van rá lehetősége, az lépjen ki a rossz kapcsolatból.Akinek meg épp nincs, az keresse rá a lehetőséget, hogy megtehesse.
2022. máj. 22. 16:32
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem szavaztam, mert én azt vallom, hogy attól hogy valaki egyedül van, még nem biztos hogy magányos. Van aki egyedül is feltalálja magát. Inkább vagyok egyedülálló (nem magányos), mint egy rossz kapcsolatban ami tönkretenne pszichésen.
2022. máj. 22. 16:34
 5/12 A kérdező kommentje:
Szerintem a barátaim akik párok ezért mondják nekem, hogy rossz kapcsolat is jobb, mint a magány, mert nem volt előttük komoly kapcsolatuk, nem éltek rossz kapcsolatban nem tudják, hogy milyen lehet olyas valaki mellett kelni, akit nem tartasz vonzónak, nincs a kapcsolatnak mélysége, őszintesége, lelketlen az egész. Azt mondták, hogyha 10 év mulva magányos leszek majd megkérdezik megérte e. Nem szeretnék magányos lenni, de rossz kapcsolatot se szeretnék.
2022. máj. 22. 16:35
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Magány. Méghozzá azért, mert akkor nem húz le senki, nem kell alkalmazkodnom senkihez, élhetek a hobbimnak, munkámnak, tartalmasan tölthetem az időmet, van esélyem ismerkedni, tehát találhatok jó kapcsolatot.

Egy rossz kapcsolatban lehúz a másik, lehúz a kapcsolat, nem vagy nehezen lehet ismerkedni, alkalmazkodni kell valakihez, akihez nem akarok, érzelmileg, esetleg fizikálisan is tönkretesznek…

2022. máj. 22. 16:45
 7/12 anonim ***** válasza:
77%

Két rossz közül logikailag talán a magány a kisebbik rossz.

Aki egy rossz kapcsolatban van, az sokkal nehezebben keveredik ki, és áll talpra belőle. Egy ilyen kapcsolatban az elszenvedő fél folyamatosan mérlegel. Azon jár az agya, hogy megéri-e megszüntetni ezt a kapcsolatot, és mi lesz utána, lesz-e lehetősége új kapcsolatra, nem fut-e bele ugyanabba a hibákba? Természetesen ez a kapcsolat szorosságától is függ. (Házasok, vagy nem.)

Aki csak szimplán magányos, egyedül él, annak nem kell lemondania semmiről, hogy új kapcsolatot kezdjen, már ha akar. Nem kell kellemetlenül éreznie magát, mert senki nem kéri rajta számon, akármit is csinál.

Ergo, egy magányos emberkét csak egy lépés választ el attól, hogy változtasson, ha neki nem megfelelő a jelenlegi helyzete... :,D

2022. máj. 22. 16:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmi baj azzal, ha egyedül vagy, viszont sok esetben azt látom, hogy túlságosan óvatosak néhányan pár rossz kapcsolat után. Lebecsülik magukat és nagyon kevés a reményük, emiatt mikor valaki olyannal, ha találkoznak, aki mellett biztosan nem lesz rossz kapcsolatuk, mint amilyenek a korábbiak voltak, egyszerűen elutasítják. Nem kell futnod senki után, de egyből se utasíts el senkit.
2022. máj. 22. 17:16
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Inkább a magány mint egy rossz kapcsolatban szenvedni.N.
2022. máj. 22. 17:22
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyedül csak egy darabig szenvedsz. Egy nem megfelelő társ mellett viszont folyamatosan.
2022. máj. 22. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!