Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell olyan ítéleteket gyártani a tapasztalatlan emberekről, minthogy valami nem okés vele, biztos rossz lesz az ágyban, biztos rossz lesz vele a kapcsolat, a hiba csakis benne van?

"Nem azokkal van a gond akik nem akartak semmilyen esélyt adni neki?"
Mindenki valamilyen paraméter alapján szűr. Hogyha valaki nem téged választ, attól nem lesz rossz, tartsd tiszteletben döntését és lépj tovább. Kis korodban toporzékolással, másra mutogatással lehet elérted a célod, mert a szülők szeretik elkényeztetni gyereküket, de a felnőtt világban csak ellenszenves, kívülálló leszel.
"ha nem jött be a békésebb énem akkor lehet erőszakosabb leszek és rákényszerítem, hogy velem legyen"
Nehéz eldöntenem, hogy troll vagy, avagy egy frusztrált kisgyerek. Bármelyik a helyzet, az első idézetre reflektálva szerintem jól döntöttek a nők, hogy - eddig - nem adtak esélyt.
Amíg belsőleg nem teszed magad rendbe, nagyon nehezen fogsz párt találni.

"Pedig ugyanarról van szó, csak megfodítva. Akinek nem tetszel, annak joga van úgy dönteni, hogy nem ad esélyt."
Nem írtam hogy igazságtalanok, de azt sem hogy nekik esélyeket kéne osztogatniuk. Ez egyszerűen hazugság.
A véleményem persze az megvan róluk, hiszen én klasszisokkal vagyok jobb azoknál mint akiknek én már nem adok esélyt.
Ezért inkább a természetet hibáztatom mint őket, hiszen az tehet a nemek arányáról és a többi problémáról is.
Tehát a természet az oka hogy nekem legfeljebb olyan nőstények juthatnának akiket én teljes joggal még bottal sem piszkálnék meg.

38#
Engem neveztek meg, nem mást

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!