Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért kell olyan ítéleteket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell olyan ítéleteket gyártani a tapasztalatlan emberekről, minthogy valami nem okés vele, biztos rossz lesz az ágyban, biztos rossz lesz vele a kapcsolat, a hiba csakis benne van?

Figyelt kérdés
Most tételezzük fel valaki nem születik annyira vonzónak, hiába próbál tenni azért, hogy változzon rendszeres mozgással, helyes táplálkozással, nem tud vonzódni azokhoz akiknél lehetne esélye, próbálta lejjebb adni az igényeit nem sikerült. Állandóan olyanokhoz vonzódik akik nem tudják viszonozni. Ez önmagában fájdalmas, hát még az, hogy előítéleteket gyártanak vele kapcsolatban ami rosszabbítja a helyzetet. Miért kell megszégyeníteni valakit akinek nehezen megy a párkeresés és csak boldog akar lenni valaki mellett?
2022. máj. 22. 09:53
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
77%
Kérdező nálad komoly gond van a toronyban. Nem bántásból írjuk. Kérj orvosi lehetőséget! Nem tudom hány éves vagy de pár év alatt ki tudnak kezelni talán. Utána még próbálkozhatsz a duci lányoknál.
2022. máj. 22. 12:50
 32/37 anonim ***** válasza:
75%
Már ott kibukik a probléma, hogy amíg a saját részedről teljesen indokoltnak tartod, hogy van egy mércéd, ami alá nem mennél, addig a téged elutasító nőktől ugyanezt igazságtalannak érzed. Pedig ugyanarról van szó, csak megfodítva. Akinek nem tetszel, annak joga van úgy dönteni, hogy nem ad esélyt.
2022. máj. 22. 14:12
 33/37 anonim ***** válasza:
76%

"Nem azokkal van a gond akik nem akartak semmilyen esélyt adni neki?"

Mindenki valamilyen paraméter alapján szűr. Hogyha valaki nem téged választ, attól nem lesz rossz, tartsd tiszteletben döntését és lépj tovább. Kis korodban toporzékolással, másra mutogatással lehet elérted a célod, mert a szülők szeretik elkényeztetni gyereküket, de a felnőtt világban csak ellenszenves, kívülálló leszel.

"ha nem jött be a békésebb énem akkor lehet erőszakosabb leszek és rákényszerítem, hogy velem legyen"

Nehéz eldöntenem, hogy troll vagy, avagy egy frusztrált kisgyerek. Bármelyik a helyzet, az első idézetre reflektálva szerintem jól döntöttek a nők, hogy - eddig - nem adtak esélyt.

Amíg belsőleg nem teszed magad rendbe, nagyon nehezen fogsz párt találni.

2022. máj. 22. 14:22
 34/37 anonim ***** válasza:
21%

"Pedig ugyanarról van szó, csak megfodítva. Akinek nem tetszel, annak joga van úgy dönteni, hogy nem ad esélyt."

Nem írtam hogy igazságtalanok, de azt sem hogy nekik esélyeket kéne osztogatniuk. Ez egyszerűen hazugság.

A véleményem persze az megvan róluk, hiszen én klasszisokkal vagyok jobb azoknál mint akiknek én már nem adok esélyt.

Ezért inkább a természetet hibáztatom mint őket, hiszen az tehet a nemek arányáról és a többi problémáról is.

Tehát a természet az oka hogy nekem legfeljebb olyan nőstények juthatnának akiket én teljes joggal még bottal sem piszkálnék meg.

2022. máj. 22. 14:35
 35/37 anonim ***** válasza:
72%
#37 Ezt igazából a kérdezőnek címeztem, de ő már kiszállt a diskurzusból, csak értékelget duzzogva (valószínűleg ő a 30%-os).
2022. máj. 22. 14:41
 36/37 anonim ***** válasza:
13%

38#

Engem neveztek meg, nem mást

2022. máj. 22. 14:48
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
#39 Akkor nézd meg még egyszer: a 35-ös nem neked szól, a kérdezőnek írtam.
2022. máj. 22. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!