Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rám miért mindig csak a ronda/kövér nők match-elnek???

Figyelt kérdés
Tinder/fb app/bumblee tele van jól kinéző nőkkel, de énrám kizárólag ronda, kövér nők nyomnak igent. Másnak is ez van?
2022. máj. 21. 21:56
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
87%

Írod ezt úgy, hogy te is ugyanugy felszines vagy! Ha egy férfi nem áll le "dagadt" nővel, aaaaaz nem felszines, mi? De ha egy nő nem fekszik össze minden ronda hordalekkal, akkor ő bizony felszines!

👏👏👏

2022. máj. 22. 04:32
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Ők mindenkinél bepróbálkoznak, aztán majdcsak sikerül valaki...
2022. máj. 22. 07:41
 13/23 anonim ***** válasza:
77%

Azért van mert te is ronda vagy! Lehet kövér nem vagy de más miatt az ő szintjükön vagy!

El kell fogadni vagy ugrani a hídról. (A hírek szerint egyre népszerűbb a Dunába ugrás )

2022. máj. 22. 07:46
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Legalább téged ők bejelölnek tudom nem nagy vigasz ez számodra engem még ők se jelölnek be.
2022. máj. 22. 07:54
 15/23 anonim ***** válasza:
68%

Rám miért mindig csak a CSÓRÓ/LÚZER FÉRFIAK match-elnek???

Tinder/fb app/bumblee tele van NEM CSÓRÓ, JÓL KERESŐ GAZDAG FÉRFIAKKAL, de énrám kizárólag CSÓRÓ, MAMAHOTELES FÉRFIAK nyomnak igent. Másnak is ez van?

2022. máj. 22. 09:10
 16/23 anonim ***** válasza:
12%
#15: Mert te is csoro, luzer, utolso alja proli vagy. ( Csak, hogy folytassam azt a 2 bites primitiv logikat ami itt megy a kerdes alatt).
2022. máj. 22. 09:24
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
És aki jelenleg mamahoteles és nem csóró? Nekem most épül a lakásom. Testsúly, magasság arányom jó. Koromhoz képest fiatalos vagyok. Ebből kifolyólag hasonló arányokkal rendelkező és hasonló anyagi helyzetben lévő nőt fogok magam mellé keresni. :D SZóval mamahoteles mindegy is lenne (mamahotelnek oka van), de hogy "csóró" "hájpacni" nővel nem állok le az hétszentség! Ez ilyen... :)
2022. máj. 22. 09:33
 18/23 anonim ***** válasza:
81%

@17

Arra probaltam ravilagitani, hogy elég undorito ez a kettősmerce!

Ha ezt en leirom, akkor goldigger felszines k*rva vagyok, ha egy férfi néz külsőseget, az teljesen rendben van, és az nem felszines! Ugyanaz a kettő! Csak a felszinesség tárgya más

2022. máj. 22. 09:50
 19/23 anonim ***** válasza:
84%
A 15-ös ennek írta le a kiforgatott női verzióját, hogy érzékeltesse, hogy mennyire nevetséges a kérdés. Vicces, hogy ezen valaki jobban felkapta a vizet, mint magán a kérdésen. Holott ez csak egy görbe tükör volt. :D
2022. máj. 22. 09:56
 20/23 anonim ***** válasza:
76%

Azért nem érzitek tahóságnak, hogy folyton a miatt panaszkodtok, hogy ronda vagy kövér nőknek tetszetek, de nektek ennél több kell? Őket lenézitek, holott valószínűleg ti sem vagytok szebbek??

Gusztustalan, hogy panaszkodtok a nőkre, holott ti ugyanolyan válogatósak vagytok...

Szánalmas.

2022. máj. 23. 10:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!