Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az mindig hogy aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az mindig hogy aki tökéletes lenne belsőleg és tök szuper nő lenne az nagyon nem vonz mert például nagyon kövér?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem mikor ismerkedek és mondjuk vékony nőkkel alakulna valami vagy lenne valami akkor általában borzalmasak belsőre egyszerűen undokok, beszélgetni nem lehet velük stb

De most is interneten megismertem egy tök aranyos lányt tök jól elbeszélgettünk nagyon okos egyszerűen ízlésünk is hasonló. Viszont nagyon el van hízva nagyon kövér típus ami úgy nem vonz

2019. febr. 24. 09:53
 1/8 anonim ***** válasza:
7%

A 2. esetnél, ha láttál róla fotót, akkor miért kezdtél el vele beszélgetni? Vagy nincs róla fotó? Valami anonim oldalon ismerkedtél?

Most csak egy ilyen szériában vagy, ne add fel. Te is meg fogod találni a hozzád illő lányt. :)

2019. febr. 24. 09:56
 2/8 anonim ***** válasza:
44%

Mert az emberek nem úgy vannak összerakva mint a 3 az 1-ben...

Keress olyat, aki minden téren megfelel!

2019. febr. 24. 09:57
 3/8 anonim ***** válasza:
42%
Eddig lehet nálad így alakult, de keress tovább, mert nem csak vékony undok lányok, és rendes kövér lányok vannak!
2019. febr. 24. 09:58
 4/8 A kérdező kommentje:

A 2. esetnél, ha láttál róla fotót, akkor miért kezdtél el vele beszélgetni? Vagy nincs róla fotó? Valami anonim oldalon ismerkedtél?

Láttam de ott ducinak tűnt előben sajnos nagyon kövér..

2019. febr. 24. 09:59
 5/8 anonim ***** válasza:
6%
A kövérek javarészt undokabbak. Önbizalomhiányukat előszeretettel vezetik le másokon.
2019. febr. 24. 10:04
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Üdv az életben.

Az emberek java találkozik ezzel a jelenséggel párkeresés során. Majd lesz olyan aki kívül-belül tetszik.

2019. febr. 24. 10:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ex kövér nőként az 5 és 6-os válaszolóban azt becsülöm hogy odaírták: "javarészt" és "van köztük kedves"

Amíg kövér voltam is mindig kedves voltam, mindenkihez pozitívan álltam hozzá, és mondhatom, hogy akin csak tudtam, segítettem. Legalábbis megpróbáltam.

Most is ez a helyzet, nem kövéren.

2019. febr. 24. 10:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Linkelj már egy képet mennyire kövér.
2019. febr. 24. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!