Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az vajon incelnek számít,akine...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az vajon incelnek számít,akinek lenne lehetősége lefeküdni nőkkel, de azokkal nem fekszik le, mert nem jönnek be neki?

Figyelt kérdés

Több ilyen kérdés is van, ahol úgy használják ezt a fogalmat, mintha mindenki az lenne, aki tartósan szexpartner nélkül él, miközben vágyna testi kapcsolatra.

Na most mi a helyzet abban az esetben, ha valaki mondjuk évek óta nem feküdt le nővel, de nem azért mert ne lett volna rá lehetősége, hanem azért, mert akikkel lehetett volna azok nem vonzották szexuálisan. Mert az illető nagyon válogatós, és csak kevés nő jön be neki, azoknak viszont pont ő nem jön be.

Szval ebben az esetben mi a helyzet? Ja és nem a nőket hibáztatja, hanem szimplán úgy érzi,h nincs ebben szerencséje.

2022. máj. 21. 20:45
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Miért kéne ilyen szőrszálhasogatóan meghatározni az incel szócskát?
2022. máj. 21. 20:46
 2/9 A kérdező kommentje:
én is ezt kérdezem?
2022. máj. 21. 20:47
 3/9 anonim ***** válasza:
80%

Az incel szó az angol involuntary celibates (önkéntelen cölibátus) rövidítése. Olyan férfiakat jelöl, akik vágynak az ellenkező nemű társra (gúnyolóik szerint pinára), de (leginkább a külsejük miatt) sikertelenek.

Tehát a leírásodban szereplő illető nem incel.

2022. máj. 21. 21:13
 4/9 anonim ***** válasza:
32%

Én ilyen vagyok. Pár ronda nőm lehetett volna már, de azok nekem nem tetszettek. Egyszerűen szép nők tetszenek én meg ronda vagyok. Van ilyen. Viszont nem vagyok incel ugyanis a nemzetközileg elfogadott akadémiai definíció nőgyűlöletet is magában foglalja. Én pedig nem gyűlölöm a nőket, egyszerűen csak ronda vagyok.

"The online incel ecosystem contains violent misogynistic content, with members celebrating violence against women and societal-level attacks"

"Frauen sind der Abschaum der Erde. Ein Zitat aus einer sogenannten Incel-Community. Aus Foren, meist öffentlich zugänglich und für jeden einsehbar: Lass diese verdammten Normies dafür leiden, dass sie dir das Leben zur Hölle machen.“

Forrás:

[link]

[link]

2022. máj. 21. 21:19
 5/9 anonim ***** válasza:
28%
Nem igazán tudok ilyen helyzetet elképzelni. Már csak azért is, mert csaj-csaj. Ha össze tud szedni olyat amelyik nem tetszik, akkor olyat miért nem tud amelyik igen?
2022. máj. 21. 22:44
 6/9 anonim ***** válasza:
6%

4#, a valódibb definíciót nem kell terjeszteni és magyarázni, mert az az alap..., a közhasználtúbb...

Szóval incel vagy, csak egy hülye definíciót támogatsz, erőltetsz.

Az incel azt jelenti, hogy nem tudsz kialakítani megfelelő, hosszútávú kapcsolatot. Mára már semmi köze sincs a szexhez. Talán eredetileg sem volt, csak nincs erre jobb szó, bár a cölibátus sem csak szexuális, szóval jó ez a szó...

A válasz pedig, hogy nem tudni. Ezek a lányok csak szexelni akarnak vele? Neki csak szexre nem megfelelőek vagy kapcsolatra sem?

Ennyiből nem derül ki. Ha párt keresel magadnak, de kvázi szinte az elejétől exponenciális romlás van vagy elégedetlenség egyik vagy másik oldalról, majd szakítás, és ez rendszeresen ismétlődik, vagy akár sose jön össze megfelelő jelőlt sem, akkor vagy incel.

Én azt a nőt nem kapom meg, amelyiket nem akarom. Ettől még incel vagyok, mert egy átlag embert kb 10 másodpercig viselnék el kapcsolatban, és a legjobbak akiket látok sem elegendőek a leszólításukhoz sem. Így elég nehéz komoly kapcsolatot kialakítani, aminek a képességének hiánya önhibán belül és kívül jelenti az incelt.

Általában önismerethiány, erős fejletlenség, nem ritkán erős betegségek miatt incel valaki. De ettől még van sok más fajta is.

Egyik barátom is.., egyetlen egy normális lány volt egész életében. Illetve még van és lesz is. Rettenetesen szerencsés. Ha ez a lány nem lett volna, kvázi sose lett volna többé nője, miközben mindig is vágyott egy rendes szerelmi partnerre.

2022. máj. 22. 00:12
 7/9 anonim ***** válasza:
28%

Nem kellesz kérdező azoknak a hölgyeknek , akik téged szexuálisan vonzanak. Vagyis incel vagy!

Amit te írsz az más, persze minden külsőre nyomi találhat ronda nőt. De az nem kell nekik.

2022. máj. 22. 07:52
 8/9 A kérdező kommentje:
Ez csak elméleti kérdés, de amúgy nem ilyesmire gondolok, hogy külsőre nyomi és ronda nőket talál, hanem lehetnek azok szép nők is akiket bevonz, csak valamiért nem vonzódik hozzájuk, mert benne pl. az intelligencia meg az erős érzelmek keltenek szexuális vonzalmat.
2022. máj. 22. 08:46
 9/9 anonim ***** válasza:
7%

"az intelligencia meg az erős érzelmek keltenek szexuális vonzalmat"

Ilyet csak a ronda hülye nők szoktak hazudni maguknak és a világnak, hogy megindokolják ők miért álltak le "önként" rondákka. Mindenki más a külső alapján választ.

2022. máj. 22. 13:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!