Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 45 éves férfi hol tudna ismerkedni?
10 éve vagyok egyedül. Kicsit nagydarab vagyok 182/120 de jó ember. Azt mondják a belső fontosabb. Ennek ellenére senki nem jön össze.
Munkában életeket mentek, de csak 230 ezer nettó a fizetésem. Nem szeretnék más munkát keresni mert szeretek segíteni az embereken.
1.
Betegség okozza a súlyfeleslegem. És a kezelni sem lehet. Nem egy orvos véleményét kértem ki.
Plusz 20 éve tornázok heti 3x. Menthetetlen a dolog.
Akkor bocs.
Szóval egy gyógyíthatatlan betegségben szenvedsz. Ezen a vonalon indulj el, biztosan vannak csoportok, stb.,...
"Azt mondják a belső fontosabb"
Jó poén volt, már pár perce röhögünk ezen itt. Kinézet számít kizárólag. Online próbálkozz hátha, bár sok esélyed nincs. Az a baj hozzád hasonló dagadt nőknél sincs túl sok esélyed. Én nagyon nyurga vagyok és ronda, viszont Tinderen és élőben is megesett párszor, hogy dagadt nőknek tetszettem. A hülyék azt hiszik az átlag súly számít :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!