Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy egyszerű mezei programozónak mennyi esélye lehet egy ilyen nőnél?
First egy jól kereső silicum völgyben dolgozó programozó. Mellette másodállásban vendéglátos és még csak nem is néz ki rosszul, a magassága pedig 187cm körül van.
Ő csinálta 2021 -ben az incelmatics nevű youtube blackpill csatornát, aminek fénypontja egy 1.5 órás dokumentumfilm az incelproblémáról.
2018 óta incel és nincs matche a dating appokon. Közbe én ismerek vidéki suttyó raktárost, akinek tömegesen jönnek a matchek. Ráadásul az ilyen munkák után kapott fizetés is lassan kezdi elérni a programozókét.
Ilyen világban élünk. Egy egyszerű fizikai melósnak magasabb az értéke a nők szemében, mint a világ egyik legokosabb jól kinéző programozójának.
"Ráadásul az ilyen munkák után kapott fizetés is lassan kezdi elérni a programozókét."
Ezt nehezen tudom elképzelni :). Lehet valami magát csupán "programozónak" képzelő fos PHP lófаszokat gyártó valaki ennyit keres, de egy igazi szoftverfejlesztő kizárt annyit keressen, mint egy raktáros.
" Egy egyszerű fizikai melósnak magasabb az értéke a nők szemében, mint a világ egyik legokosabb jól kinéző programozójának"
Na várjál! Ti eddig itt mindig azt magyaráztátok, hogy a nőknek a kinézet/a pénz számít, ezért van ennyi incel.
Most meg azt állítod, hogy nem tud nőt szerezni egy jól kinéző, feltehetően jól is kereső ember? Most akkor ez WTF? :D
Nem találtam egy fotót se a gyerekről. Nyilván nem néz ki jól. Nem tudom #4 honnan vette, hogy jól néz ki.
Kép erről a feltételezett jól kinéző gazdag incelről + bizonyíték, hogy valóban gazdag?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!